elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ENTES’in Yüksek Bilgi Güvenliği Standartları, ISO/IEC 27001 Sertifikası ile Belgelendi

Bilgi Güvenliği, müşteri verileri, çalışan bilgileri ve iş süreçleri gibi kritik bilgilerin kötü niyetli erişimlere karşı korunmasını amaçlar. Bu, iş sürekliliğinizin sürdürülebilirliği ve saygınlığı açısından son derece önemlidir. ENTES’in Yüksek Bilgi Güvenliği Standartları, ISO/IEC 27001 Sertifikası ile Belgelendi. Detaylar içeriğin devamında...



A- A+
11.12.2023 tarihli yazı 2678 kez okunmuştur.
Değerli iş ortaklarımız,

ENTES olarak, ISO/IEC 27001 sertifikasını almanın gururunu yaşadığını ve bilgi güvenliği alanındaki taahhüdümüzü bir kez daha kanıtlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sertifika, bilgi güvenliği alanındaki taahhüdümüzü bir kez daha kanıtlamamıza vesile olurken, iş ortaklarımızın bilgi güvenliği için yüksek standartlarımızı belgelemektedir.



Bilgi Güvenliği, müşteri verileri, çalışan bilgileri ve iş süreçleri gibi kritik bilgilerin kötü niyetli erişimlere karşı korunmasını amaçlar. Bu, iş sürekliliğinizin sürdürülebilirliği ve saygınlığı açısından son derece önemlidir.

Özellikle vurgulamak isteriz ki, sunduğumuz "Enerji Doktoru" yazılım çözümümüz, bilgi güvenliği standartlarına tam uyumluluk göstermektedir. Bir başka ifadeyle enerji yönetimi süreçlerinizi optimize etmek amacıyla kullandığınız bu yazılım sayesinde en üst düzeyde bilgi güvenliği önlemleri alınmış olmaktadır.

ENTES olarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutmanın yanı sıra, bilgi güvenliğine de büyük önem veriyoruz. Değerli müşterilerimizin verilerini en güvenli şekilde işlemek ve saklamak için güvenlik önlemlerimizi sürekli olarak güncelliyoruz.

Her türlü soru, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz

Saygılarımızla,

► İlginizi Çekebilir: Reaktif Ceza Nedir? Nasıl Engellenir?

Kaynak: