elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ENTES Elektronik Endüstriyel Tasarımda Genç Yeteneklere Fırsat Tanıyor

Gençlere ve genç ekiplerin yaratıcığına güvenen ENTES Elektronik’ten bir organizasyon daha. Enerji yönetiminde dijitalleşmeye tanıklık eden genç tasarımcılar, ENTES ürünlerini yaratıcılıkları ile buluşturdu



A- A+
27.02.2023 tarihli yazı 6925 kez okunmuştur.
Enerji yönetimi alanında çözümler üreten, AR-GE yatırımlarıyla sürekli kendini yenileyen ve deneyimli ekibiyle gençlere fırsat tanıyan ENTES Elektronik ve Doğuş Üniversitesi’nin iş birliği kapsamında gerçekleşen “Endüstriyel Tasarımda Genç Zihinler” proje yarışması sonuçlandı.

Üniversite & reel sektör işbirliği ile enerji verimliliği çözümlerindeki tasarımları, gençlerle buluşturan ENTES Elektronik profesyonelleri, eğitim kadrosu ve dereceye giren öğrencilerle ödül törenini gerçekleştirdi. Program Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgut Özkan’ın konuşmasıyla başladı ve ENTES Elektronik Genel Müdürü Levent Fadıloğlu ile devam etti. Doğuş Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Hikmet Eser Tezeren, ENTES Elektronik Yönetim Kurulu Danışmanı Uran Tiryakioğlu, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Tuna, ENTES Elektronik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Uzunkaya, Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgut Özkan tarafından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Beyza Şahin’in 3.lük, Gül Dikenoğlu’nun 2.lik, Elif Oras’ın 1.lik derecesini aldığı yarışma neticesinde genç tasarımcılar kazandıkları çeşitli ödüllerin yanı sıra; ENTES Elektronik’te staj yapma fırsatını yakaladı.




Daha iyi bir gelecek için” fikirler geliştiren genç zihinlerin, yaratıcılığın arkasındaki itici güç olmanın önemini vurgulayan ENTES Elektronik, üniversitelerin toplum içindeki rolünün ve misyonunun çok önemli olduğunun bilincinde olarak, gençlere ve gençliğe çok değer veriyor. Bu amaçla enerji yönetimi ve dijital dönüşümüne tanıklık eden gençlerin yaratıcı yönlerini ortaya koymalarına olanak tanımaya devam edecek.


 
“ENTES - Üniversite işbirliği projeleri ile ülkemiz endüstrisinin, üretiminin geleceği gençlerimize emanet”






►İlginizi Çekebilir: Taşınabilir Kalite Analizörü|ENTES EMK 10P

 

ENTES Hakkında


ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

ENTES, enerjinin değerli ve yüksek maliyetli olduğu ülkemizde, enerji kalitesi ve verimliliği için tutkuyla çalışan büyük bir aile. ENTES kurumların kullandıkları enerjiye kolaylıkla hakim olmasını sağlamak amacıyla 1980 yılından beri müşterilerinin özel ihtiyaçlarını karşılayan değerli çözümler üretiyor. İş yapışı şekillendiren lider işletmelerden biri olan ENTES, işin en düşük maliyetle yapabilmesi için enerjiyi kontrol edilebilir bir kavrama dönüştürüyor ve bu sayede ekonomiye yeni olanaklar sunuyor. ENTES, kendi öz kaynaklarından yola çıkarak beyin gücünü değerlendiriyor, dünyadaki teknolojik gelişmelere açık ve faydacı olmak için emek veriyor. Her yeni gün yüzbinlerce noktadan başlayıp, dünyada 100'den fazla ülkenin enerjisini kontrol altına alıyor.
 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.