elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

DigiPartner ile Her Şey Kontrol Altında

Dijital dönüşüme öncülük etme misyonuyla hareket eden Siemens Türkiye, bu sürece partnerlerini de dahil etmek amacıyla yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Siemens Türkiye partnerleri, DigiPartner uygulaması ile iş yönetim süreçlerinin tamamını dijital ortamdan takip edebilecek. Ayrı bir internet sitesine de sahip olan DigiPartner uygulaması, yeni ve yalın satış süreci ile birlikte yüzde 80 zaman tasarrufu ve yüzde 100 oranında doğru bilgiye ulaşım sağlıyor.



A- A+
06.11.2018 tarihli yazı 5705 kez okunmuştur.
Dijitalizasyon, elektrifikasyon ve otomasyon alanlarında öncü konumda yer alan Siemens Türkiye, partnerleriyle olan iş birliğini de değişen pazar koşulları ve dijital dönüşüm çerçevesinde, ihtiyaçlara cevap oluşturacak şekilde sürekli geliştiriyor. Bu amaçla harekete geçen Siemens, partnerlerine tüm satış ve pazarlama süreçlerinde anlık olarak katkı sağlamak, yeni nesil bakış açısıyla iç ve dış süreçlerde danışmanlık yapmak ve kolektif yapılanma ile yeni iş birliklerini geliştirmek için DigiPartner mobil uygulaması ve internet sitesini kullanıma açtı.
 

Yüzde 80 Zaman Tasarrufu ile Artan Verimlilik

İş birlikleri ile iletişim ağını iki yönlü güçlendiren DigiPartner uygulaması, yeni ve yalın satış süreçleri ile efektif zaman kullanımına imkân sağlayarak verimliliği artırmakla kalmıyor, tekliften satışa, lojistikten, servis personeline kadar tüm süreçlerin kesintisiz takibine olanak veriyor. Uygulama içinde bulunan 12 modül sayesinde yalnızca Siemens’in stoklarına değil, tüm partnerlerin stoklarına tek tıkla ulaşılarak yüzde 80 zaman tasarrufu ve yüzde 100 oranında doğru bilgiye ulaşım sağlanıyor.
DigiPartner içerisinde eğitimden performans takibine on üç farklı modül bulunuyor. Bu sayede pazarda rekabet avantajı sağlamakla kalmıyor, müşteri ihtiyaçlarına da çok yönlü bir cevap veriyor.

 
 

Uçtan Uca Dijitalizasyon

Geleneksel yöntemleri bir kenara bırakarak performans yönetimi sağlayan ve iş süreçlerinin kalitesini artıran DigiPartner, partnerler tarafından verilen siparişlerin hazırlanma, yola çıkma ve teslim edilme süreçlerinin tamamının uygulama üzerinden takibini sağlıyor. Ayrıca uygulama bünyesinde yeni çıkan ürünlere dair açıklama, fikir ve yorumlara da yer veriliyor. Yalınlığı, analitiği ve güvenilirliği ile ön plana çıkan DigiPartner, iOS ve Android entegrasyonu sayesinde her marka ve model akıllı telefon ve tablette kullanılabiliyor. İnternet sitesi aracılığıyla da hemen her ortamdan erişilebiliyor.
 

Siemens Türkiye hakkında:

1847 yılında Werner von Siemens tarafından Almanya’da temelleri atılan Siemens, Türkiye’de 162 yıldır faaliyet göstermektedir. Siemens Türkiye, teknolojiye olan tutkusu ve köklü birikimiyle; enerji, altyapı, elektrifikasyon, otomasyon, dijitalizasyon ve sağlık sektörlerine öncülük eden çalışmalara imza atmaktadır. 3 binden fazla çalışanı bulunan Siemens Türkiye, dolaylı olarak ise 40 bin kişiye istihdam sağlamaktadır. Siemens Türkiye’de kadın çalışan oranı %24,5'dir. Siemens Türkiye, ülke ekonomisine, doğrudan, dolaylı ve teşvik edilen olmak üzere yılda 3,2 milyar TL tutarında katkı sağlamaktadır. (PriceWaterhouse Coopers 2016 Raporu)
Merkezi İstanbul Kartal’da bulunan Siemens Türkiye, Ankara, İzmir, Adana ve Bursa’daki ofisleri, Gebze’deki Entegre Üretim Tesisleri ve Ankara ODTÜ’de yer alan Teknokent ofisleri ile hizmet vermektedir.
 

Siemens hakkında:

Siemens AG (Berlin ve Münih), 171 yıldır mühendislikte mükemmellik, inovasyon, kalite ve güvenilirlik yönleriyle öne çıkan uluslararası bir teknoloji şirketidir. Dünya çapında faaliyet gösteren şirket, elektrifikasyon, otomasyon ve dijitalizasyon alanlarına odaklanmaktadır. Enerji ve kaynakları verimli kullanan teknolojileri ile dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Siemens, verimli enerji üretimi ve enerji iletimi çözümleri tedarikinde lider konumda bulunmaktadır. Siemens ayrıca altyapı çözümleriyle endüstri için otomasyon, sürücü ve yazılım çözümlerinde öncülük etmektedir.
Şirket, bunun yanında önemli tıbbi görüntüleme sistemleri (bilgisayarlı tomografi, manyetik rezonans vb.) tedarikçilerindendir ve laboratuvar diagnostiği ile birlikte klinik IT alanlarında da lider konumdadır. 
30 Eylül 2017 tarihinde sona eren 2017 mali yılında şirketin elde ettiği toplam cirosu 83 milyar Euro, net kârı ise 6,2 milyar Euro’dur. Eylül 2017 sonu itibariyle Siemens'in dünya genelindeki toplam çalışan sayısı yaklaşık 372 bindir. Ayrıntılı bilgi için www.siemens.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Kaynak: