elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss'un Güncellenmiş, Sürdürülebilir Bulut Platformu Mağaza Verimliliğini Artıracak

Danfoss, Microsoft Azure tarafından desteklenen Alsense ™ Nesnelerin İnterneti (IoT) Gıda Perakende Hizmetlerini piyasaya sürdü.



A- A+
08.10.2020 tarihli yazı 20521 kez okunmuştur.
Danfoss, gıda perakende operasyonlarını yönetmek için daha sürdürülebilir, ölçeklenebilir ve güvenli bir bulut tabanlı portal oluşturmak için hizmet sunumunu güncelledi ve geliştirdi. Daha önce Danfoss Enterprise Services (DES) olarak bilinen Alsense ™, yeni verimlilik düzeyleri sağlamak için optimize edilmiştir. Gıda perakendecileri, Alsense ile net enerji tüketimini % 30'a kadar azaltabilir, bu da paradan tasarruf edebilir ve gıda atığını azaltabilir.
 
“Danfoss Soğutma Segmenti Global Satış Kıdemli Başkan Yarcımdıcısı Stephane Nassau, "Gıda perakende hizmeti müşterilerimize modern bir arayüz ve güçlü bulut özellikleri sunmaktan heyecan duyuyoruz ”dedi. "Eklenen avantajlar, ürün performansını izlemeyi, alarmlara yanıt vermeyi ve enerji tüketimini azaltmayı önemli ölçüde kolaylaştırabilir - bu da genel operasyonel maliyetleri düşürür ve varlık ömrünü uzatır. Bu, günlük operasyonları verimli ve uygun maliyetli tutmak isteyenler için ideal bir bulut çözümüdür. " diye devam etti.



 

Artan Verimlilik ve Geliştirilmiş Performans

Tüm hizmetler tek bir merkezde entegre edilmiştir ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi ve ek işlevler sunmaktadır. Bu işlevlerden bazıları şunları içermektedir:

 Eyleme dönüştürülebilir içgörüler - Alsense, karmaşık kontrol panellerinden ziyade ilgili, anlaşılması kolay içgörüler sağlar. Bu, müşterilerin düzeltici eylemleri daha hızlı gerçekleştirmesini sağlayarak gıda ve enerji atığını önemli ölçüde azaltır.
 

► Artırılmış güvenlik ve kolay kullanım - Alsense, daha yüksek hizmet verimliliği ve ek güvenlik için yeni bir VPN yapısı ile farklı bölgelere kolay genişleme sağlar.
 

► Geliştirilmiş performans ve istikrar - Microsoft Azure'daki yeni hizmet platformu, daha sorunsuz hizmet operasyonu, alarmlara daha hızlı yanıt, daha az rahatsız edici alarm ve daha yüksek varlık çalışma süresi sağlar.
 

 Dinamik özellik yol haritası - Özellikler iki haftada bir güncellenecek ve hizmete alınacaktır. Bu, müşterilere gerçek zamanlı geri bildirimlere dayalı sürekli iyileştirmeler sağlar.
 

► Duyarlı portal - İster bir mobil cihazda, ister tablette veya masaüstünde, kullanıcılar sorunsuz, hassas bir portal deneyimleyecektir. Bu, masa başında veya hareket halindeyken gerekli bilgilere kullanım kolaylığını ve erişilebilirliği artırmaktadır.


 

Güvenilir Ortaklık

Güncellenen Alsense platformu ile müşteriler, iki önemli kuruluşun biraraya getirilen uzmanlığına güvenebilirler. Danfoss, Microsoft Azure tarafından desteklenen yeni platform tarafından sağlanan bulut tabanlı hizmetlerine 80 yılı aşkın mühendislik ve mekanik deneyimini getiriyor. Microsoft, müşterilerin dijital araçlarında beklediği güvenilir güvenlik, ölçeklenebilirlik ve sürdürülebilirliğe sahiptir.
 
Danfoss ve Microsoft, Ekim 2019'da ortaklığı duyurdu. Yeni Alsense platformu, bu nesnelerin interneti işbirliğinden gelen birçok çözümden sadece ilkidir. "Alsense ile Danfoss, gıda perakende sektörünün cihaz çeşitliliği ve bağlantı zorluklarını anlama ve üstesinden gelme becerisini kanıtladı ve operasyonel maliyetleri ve enerji tasarrufunu azaltan bir nesnelerin interneti ile platformu ile de somut faydalar sağlamıştır. Teknolojinin akıllı kullanımı yoluyla sürdürülebilirlik sağlamaları için işletmeleri bu şekilde güçlendiriyoruz. " Microsoft Avrupa Ortadoğu-Afrika Bölgesi Perakende ve Tüketici Ürünleri Lideri Nina Lund’un ifadesi bu şekildedir.

Mevcut DES müşterileri, mevcut platformda otomatik güncelleme yoluyla Alsense'in katma değerini yaşayacak. Yeni müşteriler, satış temsilcisi ile iletişime geçerek ihtiyaçlarına en uygun çözümleri keşfedebilirler.



Kaynak: