elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss, Sürdürülebilir Gıda Konferansı’nda

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından düzenlenen Sürdürülebilir Gıda Konferansı’na katıldı.



A- A+
19.10.2018 tarihli yazı 5994 kez okunmuştur.
Danfoss Türkiye soğutma bölümü, 17 Ekim’de Fairmont Quasar’da Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından düzenlenen "Sürdürülebilir Gıda Konferansı"na katıldı.
 

Konferansı bronz sponsorlukla destekleyen Danfoss Türkiye’nin Gıda, Perakende ve Endüstriyel Soğutma Satış Müdürü Kıvanç Aslantaş, konferansın “Tedarik Zinciri” konulu oturumunda panelist olarak yer aldı. Aslantaş, soğutma zincirinin sürdürülebilir gıda muhafazası için gerekenleri ve Danfoss’un bu konudaki teknolojilerinden bahsetti.
 

Birleşmiş Milletler raporuna göre tüm dünyada üretilen gıdanın yaklaşık üçte biri israf edildiği için 850 milyon kişi açlıkla savaşıyor. Üstelik bu durum yıllık yaklaşık 940 milyar dolar ekonomik zarara neden oluyor. Danfoss, inovatif ve çevre dostu ürünleri, çözümleri ve sağladığı ekipmanlarla soğutma zincirinin tüm aşamalarında gıda bozulmalarının önüne geçilmesine yardımcı oluyor.
 

Soğutma zinciri, tarla ya da çiftlikten işleme tesislerine, işleme tesislerinden lojistik tesislere, ordadan da son tüketiciyle ulaşacağı satış noktalarına ve nihayetinde evlerimizdeki buzdolaplarına ulaşımına kadar bütün süreçleri kapsamaktadır.
 

Danfoss Hakkında:

Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynakla daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap veren Danfoss’un ürün ve hizmetleri soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor  kontrolü ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Danfoss, aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ek olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermektedir. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 26 bin çalışanı ve müşterileriyle Danfoss, günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hâlâ kurucu ailenin elinde bulunmaktadır. 

Kaynak:



GÜNÜN FİRMASI