elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M KABLO ve ElektrikPort Arasında İşbirliği Anlaşması Yapıldı

Yaptığı çalışmalar ile kablo sektörüne yön veren 2M KABLO, Dijital Medya ve Sosyal Medya Partnerleri arasına ElektrikPort'u dahil etti. Gerçekleştirilen imza töreni ile bundan sonra ElektrikPort olarak; 2M KABLO ile ortak içerik yayıncılığı, üniversite & sanayi işbirliği projeleri ve sürpriz saha aktiviteleri gerçekleştireceğiz.



A- A+
24.06.2014 tarihli yazı 8331 kez okunmuştur.

19 Haziran 2014 Perşembe günü 2M KABLO'nun Silivri fabrikasında gerçekleştirilen imza töreni ile 2M KABLO ve ElektrikPort arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşmayla 2M KABLO dijital yayıncılık çalışmalarını Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı "ElektrikPort" ile daha geniş kitlelere ulaştıracak.
 



İmza töreni 2M KABLO Silivri fabrikasında gerçekleşmiştir.

Anlaşmanın temel amacı;

 Firma sahipleri,
 Proje yöneticileri,
 Mühendisler,
 Teknisyenler,
 Teknikerler,
 Akademisyenler,
 Mühendislik ve meslek yüksek okulu öğrencileri gibi sektörel hedef kitlenin ihtiyacı olan en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.



Gerçekleştirilen imza törenine, 2M Kablo Genel Müdürü Mehmet DERELİ, Yönetim Kurulu Üyesi Sonnur BAHÇEKAPILI, Satış ve Pazarlama Müdürü İlker İŞGÖR, Ürün Sorumlusu Derya ERTOK, ElektrikPort Satış ve Pazarlama Müdürü Gülbin US OVACIK, ElektrikPort Akademik Danışmanı Dr. Engin AYÇİÇEK katıldı.

 

2M KABLO Hakkında


Müşteri odaklı hizmet anlayışına ve sürekli gelişime inanan 2M KABLO, zaman içinde bu yönleriyle tanınmış ve kablo sektöründe kalite, güven, başarı ve ilklerin simgesi olmuştur.  
 
2M KABLO 1993 yılında İstanbul'da kurulmuş olup 2012 yılı itibariyle Silivri'deki yeni tesislerinde faaliyet göstermektedir. 2M KABLO yeniliğe ve gelişime açık genç, aktif ve uzman bir kadro ile çalışmaktadır.
 
Kablo sektörünün lider kuruluşlarından 2M KABLO 205 personeli ile, Silivri’de 14.000 m2 kapalı alan; toplam 23.000 m2’lik alanda üretim yapmaktadır.
 

 
 
2M KABLO %60'ı Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın dört bir yanında 50 den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. 2M KABLO'nun ihracat yaptığı başlıca ülkeler: Fransa, İngiltere, Almanya, İsviçre, Hollanda, Danimarka, Portekiz, K.İrlanda, Kanada, Rusya, Bulgaristan, Slovenya, Slovekya, Letonya, Çek Cumhuriyeti, Makedonya, Macaristan, Sırbistan, Arnavutluk, Gürcistan, Özbekistan, Türkmenistan, Azerbaycan 
 
Kuruluşundan itibaren alçak gerilim kablolarını “2MKAB” markasıyla üretmekte olan 2M KABLO daha sonra ses ve görüntü kablolarını “LOOKAB”yangına dayanıklı kabloları ise “FireKab” markası adı altında toplamıştır.
 

 

 

ElektrikPort Hakkında


ElektrikPort, aylık 300.000 ziyaretçisi600.000'den fazla sayfa görüntüleme sayısı ve yaklaşık 80.000 kişilik sosyal ağı ile Türkiye’nin en büyük mühendislik portalıdır. Üniversite - sanayi işbirliği kapsamında önemli bir rolü bulunan ElektrikPort, üniversite öğrencileri ve sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek bir sinerji oluşturmayı hedeflemiştir. Mühendisten öğrencilere, teknikerden akademisyene kadar çok geniş bir sektörel kitleye hitap eden ElektrikPort, sektöre yön veren bir mühendislik portalı olarak yayın hayatına devam etmektedir.

Engin Gülgör Engin Gülgör Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır