elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Türkiye İnovasyonla Geleceğe Koşuyor! |
Türkiye İnovasyon Haftası - Ankara 2014

Türkiye İhracatçılar Meclisi, inovasyonun önemini anlatmak ve inovatif çalışmaları desteklemek için Türkiye İnovasyon Haftası adıyla etkinlikler düzenliyor. Onlardan birisi de 21-22 Ekim 2014 tarihinde Ankara'da gerçekleşecek olan Türkiye İnovasyonla Geleceğe Koşuyor – Ankara 2014 etkinliği…



A- A+
10.10.2014 tarihli yazı 8153 kez okunmuştur.

Türkiye İhracatçılar Meclisi

Bölgesel ve sektörel bazda faaliyet gösteren 60 İhracatçı Birliğini, 26 ihracatçı sektörü ve 57.000 ihracatçıyı ulusal ve uluslararası düzeyde temsil etmektedir.
 

Türkiye İnovasyon Haftası

Türkiye İhracatçılar Meclisi, inovasyonun önemini anlatmak ve inovatif çalışmaları desteklemek için Türkiye İnovasyon Haftası adıyla dünyada ve Türkiye'de fark yaratan uluslararası profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini bir araya getiren etklinlikler düzenlemeye başlamıştı. 
 





Onlardan birisi de 21-22 Ekim 2014 tarihinde Ankara'da gerçekleşecek olan Türkiye İnovasyonla Geleceğe Koşuyor – Ankara 2014 etkinliğidir.
 

Etkinlik 2 gün sürecek ve birbirinden değerli yerli ve yabancı konuşmacılara ev sahipliği yapacak. Savunmadan, Tıp’a kadar çeşitli alanları içeren konuşmaları kaçırmak istemiyorsanız siz de online başvurunuzu yapın...

Online Başvuru adresine ulaşmak için Tıklayınız…

Etkinlik Programını görmek için Tıklayınız…

Konuşmacılara bakmak için Tıklayınız…
Doğukan KAYGUSUZ Doğukan KAYGUSUZ Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.