elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Phoenix Contact Yenilikçi Ürünleri ile En İyi Çözümleri Sağlıyor

Endüstriyel ürünler ve otomasyon konusundaki tecrübesiyle Phoenix Contact, müşterileri için en iyi çözümleri sağlıyor. Phoenix Contact, planlama ve markalama yazılımından klemens sistemlerine kadar birçok alanda yenilikçi ürünlere sahip.



A- A+
04.06.2020 tarihli yazı 23823 kez okunmuştur.

PROJECT Complete Planlama ve Markalama Yazılımı İle Kontrol Panosu Üretim Süreci

Phoenix Contact, planlama ve markalama yazılımı konusundaki tecrübesi ile müşterileri için en uygun çözümleri sağlamaktadır.  Phoenix Contact’ın PROJECT Complete yazılımı, üretim süreçlerini hızlı, kolay ve daha verimli hale getiriyor.
PROJECT complete planlama ve markalama yazılımı, tüm kontrol panosu imalatını desteklemektedir. Programda kullanımı sezgisel olan ve klemens dizilerinin bireysel planlanması, otomatik kontrolü ve doğrudan sipariş edilmesini sağlayan bir kullanıcı arabirimi bulunur. PROJECT Complete’in avantajlar:




► Planlama ve markalama yazılımı iki yazılım bileşenlerinden oluşur
► Her iki program da sezgisel bir kullanıcı arabirimi sunar
► Özelleştirilebilir kullanıcı arabirimi sayesinde sezgisel, anlaşılır ve kullanışlı yazılım kullanımı
► Yaygın tüm CAE programlarına optimize edilmiş arabirimler ve elektronik tablo dosya biçimleri sayesinde mükemmel entegrasyon.
► Doğrudan web bağlantısı sayesinde klemens dizilerinin gerçek zamanlı, hızlı ve kolay siparişi
► Planlamadan tam montajlı DIN rayına kadar kapsamlı süreç desteği
► Yazılım, verimli bir şablon tasarlama aracıyla donatılmıştır. Bu özellik, kullanıcılara kendi markalama tasarımlarını oluşturma ve mevcut malzeme tanımlarına uyarlama imkanı sağlar
► Grafikler, farklı barkod tipleri ve kare, çember ve çizgi gibi geometrik şekillere tasarım çalışması için erişilebilir.

PROJECT Complete Planlama ve Markalama yazılımı ile Kontrol panosu üretim sürecini görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
 


►İlginizi ÇekebilirAşırı Gerilim Korumada Akıllı İzleme
 

QUINT POWER 40A Güç Kaynağı ile Güvenilir Enerji Temini

QUINT POWER devre kesicileri manyetik olarak çalıştıklarından nominal akımın altı katı daha hızlı tetiklenir, seçici ve bu sayede tasarruflu bir sistem koruması için. Ayrıca, önleyici işlev izleme sayesinde, kritik .alışma durumu daha hata oluşmadan haber verilir, yüksek seviyede sistem kullanımı sağlanır.

Yüksek performanslı QUINT POWER güç kaynakları daha iyi sistem sürekliliği sağlayan yeni fonksiyonlar sunmaktadır. Eşsiz SFB Technology'si ve önleyici fonksiyon denetimi uygulamanızın sürekliliğini arttırır. Sinyal eşikleri ve çıkış gerilimi gibi karakteristik eğriler NFC arayüzü üzerinden ayarlanabilir. QUINT POWER 40A güç kaynağının sunduğu avantajlar:




► SFB Technology, standart minyatür devre kesicileri seçime bağlı olarak açtırır ve paralel bağlı tüketiciler çalışmaya devam eder
► Önleyici fonksiyon izleme, kritik çalışma durumlarını arıza oluşmadan önce bildirir
► Statik boost sayesinde kolay sistem genişletme, dinamik boost sayesinde büyük yüklere yol verme sağlar
► Entegre gazlı aşırı gerilim arestörü ve 20 ms'nin üzerinde şebeke tampon süresi sayesinde parazitlerden etkilenmez
► Dar, ince tasarımı sayesinde kontrol panosunda yer kazandırır
► Maksimum işlevselliğe sahip güç kaynakları, COMPLETE line sisteminin parçasıdır.

QUINT Power 40A Güç Kaynağı ile Güvenilir Enerji Temini için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 
►İlginizi ÇekebilirFonksiyonel Emniyet |Phoenix Contact
 

COMPLETE Line İmalat Süreçlerini Kolaylaştırıyor, Güvenilirlik Sağlıyor

COMPLETE Line ile Pano İmalat Sürecinde Optimizasyon
Phoenix Contact'ın COMPLETE line, kontrol panosu üretiminde proseslerinizi optimize etmenize yardımcı olan teknoloji lideri ve koordineli donanım ve yazılım ürünleri, danışmanlık hizmetleri ve sistem çözümlerinden oluşan bir sistemdir. Mühendislik, satın alma, montaj ve işletme sizin için önemli ölçüde kolaylaşır.


Complete Line ile Pano İmalat Sürecinde Optimizasyon için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.




Kontrol Panoları için Complete Line ile Güç Güvenilirliği Nasıl Sağlanır?
Phoenix Contact, kontrol panoları için Complete Line ile güç güvenilirliği sağlamaktadır. PROJECT complete planlama ve markalama yazılımı klemens dizilerini planlamanın tüm aşamalarında size yol gösterir. Elektronik planlamadan bitmiş ürününüzün teslimine kadar olan verilerin aktarılmasında yazılım bireysel ve uygun proses desteği sağlar.


Complete Line ile Kontrol Panoları için Güç Güvenliğinin nasıl sağlandığını görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
 

COMPLETE Line ile Makine ve Tesisler için Emniyet Konsepti
Phoenix Contact, Complete Line ile makine ve tesisler için emniyet konsepti oluşturur. PROJECT complete planlama ve markalama yazılımı klemens dizilerini planlamanın tüm aşamalarında size yol gösterir. Elektronik planlamadan bitmiş ürününüzün teslimine kadar olan verilerin aktarılmasında yazılım bireysel ve uygun proses desteği sağlar.


Complete Line ile Makine ve Tesisler için Emniyet Konsepti hakkında detaylı bilgi aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
 

 

CLIPLINE complete Klemens sistemi

Klemens sistemleri, zorlu alanlarda bağlantıların daha kolay ve pratik bir şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Bağlantı teknolojilerinde müşterileri için en uygun çözümleri sunan Phoenix Contact, CLIPLINE complete ile entegre fonksiyon yuvalı standart modüler klemens sistemi sağlamaktadır.

CLIPLINE complete Klemens Sistemi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.


 
Kaynak:
 
     

                                                        

                   

GÜNÜN FİRMASI