elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

KODAK 2015' te Android Telefon ve Tablet Dünyasına Girmeye Hazırlanıyor

3 sene önce iflasını açıklayan KODAK ,telefon üreticisi Bullitt Group ile anlaşmaları sonucu birlikte üretecekleri android telefonun üst düzey bir telefon olacağını ve CES2015'te ilk olarak sergileyeceklerini açıkladı.Detayları haberimizde.



A- A+
31.12.2014 tarihli yazı 7224 kez okunmuştur.
KODAK'ın CES 2015'te ilk olarak piyasaya tanıtacağı android telefon ve tabletinde kullanışlı olmasıyla ön planda olmayı amaçlıyor. Yaptıkları bir açıklamaylada piyasada üst düzey telefonların çokça olduğunu  fakat kullanımının zor olduğu ve bu zorluğu kendi cihazlarıyla eriteceklerini ifade ettiler. Daha kolay kullanım ve daha çok verim alınması beklenen android telefon ve tabletlerin piyasadaki durumu,  kendi alanının dışında ürün çıkartan bir firma için şimdiden oldukça merak konusu.
 
KODAK'ın çıkartacağı bu cihazlarıyla çekilen fotoğraflar ise KODAK servisleri kullanılarak fiziksel bir baskı da yaptırılabilecek. Akıllı telefonlarla piyasaya girerek başlangıç yapacak olan KODAK , 2015'in 2. yarısında ise telefon ve tabletlere takılabilen, taşınabilir bir kamerayı piyasaya tanıtma hazırlığında.
 


 
14 megapiksel kamerası, 512 megabayt hafızası olan ve CES 2015'te tanıtılacak bu cihaz, 720p çözünürlükte video kaydı yapabilmekte. 4 inç ekran boyutu ve android 4.0 ile piyasaya sürülecek nostaljik görünümlü telefonları '' İnstamatic 2014'' çoktandır ön siparişe açılmış durumda.Tahmini satış fiyatı ise 249$ olacak.İnstamatic 2014'ün kendi internet sayfasından ön sipariş verebilir ve İnstamatic2014'ü daha yakından takip edebilirsiniz.


Kaynak:


►TheVerge
ÇAĞRI YİĞİT ÇAĞRI YİĞİT Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.