elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ICCI 2022- Enerji Sektörünün Nabzını Tutuyor

Son 15 yılda, 95 milyar dolar yatırım yapılarak büyüme sürecinin ilk etabını büyük oranda tamamlayan Türkiye enerji piyasası, Ekonomik Kalkınma ve İş Birliği Örgütü-OECD’nin en büyük onuncu enerji piyasası konumuna geldi. Türkiye enerji piyasası, büyüklük bakımından elektrik piyasası dördüncü, doğal gaz piyasası da üçüncü sıraya yükseldi. ICCI 2022, Uluslararası Enerji- Çevre Fuarı ve Konferansı Türkiye'deki enerji sektörüne 25 milyar dolarlık katkı sağlarken, enerji sektörünün nabzını tutuyor.



A- A+
21.02.2022 tarihli yazı 3642 kez okunmuştur.
Dünya enerji piyasasının çok önemli coğrafyasında yer alan Türkiye’nin, kısa vadede bölgesel ticaret olanaklarını arttırması, yeni yatırımlarla enerji endüstrisini büyütmesi ve teknolojik dönüşümü piyasasına entegre etmesi bekleniyor.


► İlginizi ÇekebilirICCI 2022 Enerji Sektörünün Devlerini Buluşturuyor

 

Türkiye'deki Enerji Sektörüne 25 Milyar Dolarlık Katkı Sağlıyor


Bu kapsamda, Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın uluslararası en büyük enerji fuarı ICCI – Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı, T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve EPDK desteği ile 16-18 Mart 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuar, yarattığı yıllık yaklaşık 25 milyar dolarlık ciro ile Türkiye’nin enerji sektörüne önemli bir katkı sağlıyor.

 

Konvansiyonel elektrik üretim, iletim ve dağıtım kaynaklarının yanı sıra rüzgar, güneş, biyokütle, jeotermal ve hidrojen başta olmak üzere yenilenebilir enerjinin tüm alt başlıkları, akıllı şehirler, çevre teknolojileri, enerji verimliliği, enerji lojistiği, dijitalizasyon, enerji depolama, elektrikli araç ve şarj teknolojileri ve enerjide siber güvenlik konu başlıkları tartışılacak.

Ücretsiz davetiyeye ulaşmak için tıklayınız.


Kaynak:

Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır