elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Düzce Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu 2. Beküp Günlerini Gerçekleştirdi

Düzce Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu, etkinliklerine devam ediyor. Bu etkinliklerden birisi de ElektrikPort desteğiyle Düzce Üniversitesi Konferans Salonunda 28-29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşti. Ayrıntılar haberimizde.



A- A+
30.04.2015 tarihli yazı 6215 kez okunmuştur.
Düzce Üniversitesi Konferans Salonunda 11 oturumda gerçekleşen 2. Beküp günleri etkinliği, Düzce Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu ve ElektrikPort'un katkılarıyla başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.

Etkinlik, 28 Nisan günü Prof. Dr. Nedim Tutkun’un açılış konuşması ile başlamış olup, etkinliğinin 1. gününde ACM Software, Microsoft ve BMO sunumları gerçekleşmiştir.

Etkinliğin 2. gününde Ferroli, VİKO ve Schmid Pekintaş Solar sunumları yer almıştır. 

Etkinliğin 3. gününe ise açılış konuşmasının ardından 2M Kablo firmasından Sn. Sercan Çakaroğlu "Satış Mühendisliği'nin Şifreleri" konulu sunumunu gerçekleştirmiştir. 

 

Daha sonrasında ise EAE Elektrik firmasından Sn. Ender Demiray "Alçak Gerilim Busbar Enerji Dağıtım Sistemleri" konulu sunumuyla dinleyenleri bilgilendirmiştir. 

Etkinlik TESCOM firmasından Sn. Hakan Bulaç'ın "Türkiyede Kesintisiz Güç Kaynağı Sektörü ve Satış Mühendisliği" konulu sunumuyla devam etmiştir. 

 

TESCOM sunumunun ardından ise Shunt Technologies iş geliştirme mühendisleri Hızır İlyas Seçen ve Burak Bakacak, "Kestirimci Bakım ve Sanayide Enerji Verimliliği" konulu sunumlarını gerçekleştirmişlerdir. 
 

En son olarak da KariyerPort oturumuyla dinleyiciler ve katılımcılar arasında soru - cevap diyaloğu gerçekleştirilmiş ve deneyimlerini paylaşan tüm katılımcılar, izleyiciler için büyük bir bilgi aktarımı sağlamışlardır. 
 

Etkinlik sayesinde Düzce Üniversitesi öğrencileri ve öğretim üyeleri katılımcı firmalar ve yetkilileri ile biraraya gelme şansına sahip olmuş ve bu sayede de her iki taraf için de çeşitli anlaşmalar sağlanmış ve iletişim kurulmuştur. 
 

Geleneksel hale gelen B(E)^3 (Beküp - Bilişim, Elektrik, Elektronik, Enerji) günleri etkinliği, önümüzdeki sene yine aynı zamanlarda gerçekleşecektir. 

 
Hızır İlyas Seçen Hızır İlyas Seçen Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.