elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Shunt Technologies RollExpo Rulman Fuarındaydı

Shunt Technologies, sektöre yön vermeye devam ediyor. 12-15 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen rulman fuarı RollExpo'ya birçok önemli firmanın yanı sıra Shunt Technologies de katılımda bulundu. Ayrıntılar haberimizde.



A- A+
16.02.2015 tarihli yazı 8401 kez okunmuştur.
12-15 Şubat 2015 tarihlerinde Demos Fuarcılık'ın İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşen organizasyonunda Türkiye'nin ikinci "Redüktör ve Rulman Fuarı" beklenen ilgiyi gördü. Türkiye'nin önde gelen rulman üreticileri sektördeki bu ikinci fuarda kendilerini gösterdiler. Shunt Technologies firması da fuarda yer alanlar arasında. 

Fuarda, makine aksamlarının en önemli parçalarını oluşturan redüktör, rulman, kayış, dişli, segman, kasnak, zincir ve sızdırmazlık elemanları hep birlikte sergilendi. Yaklaşık 70 firmanın katılımcı olarak yerini aldığı ikinci "Redüktör ve Rulman Fuarı", 4 gün boyunca sektörden ziyaretçi akınına uğradı.

CNR Fuar merkezinin 11. salonunda, 2.000 m'den fazla bir alanda stand kurularak gerçekleştirilen fuarı, yaklaşık 5.000 kişinin ziyaret ettiği öğrenildi. Katılımcıların %65`i yurtdışı bağlantılı temsilciliklerden oluşan firmalar RollExpo`da boy gösterdi. Profesyonel ziyaretçi bakımından oldukça hareketli geçen fuara, özel olarak yurt dışından gelen kişi sayısının ise 250 olduğu öğrenildi.

Fuarda 34/A nolu bölümde standı bulunan Shunt Technologies firması, kestirimci bakım ve motor durum izleme teknolojileri hakkında ziyaretçilerine bilgiler verirken, ziyaretçileri ile keyifli dakikalar yaşayan firmalardan biri oldu. 

 

Shunt Technologies standına uğrayan çoğu ziyaretçi MCM motor durum izleme teknolojisi hakkında bilgi alırken, bazı ziyaretçiler de Shunt Technologies firmasının bünyesinde bulunan deprem ihbar sistemi, yıldırım ihbar sistemi, elektronik ve vakum kontaktörler, kesintisiz güç kaynakları gibi ürünler hakkında da bilgi sahibi olma şansını yakaladılar. 
 


 


Fuar sonunda ise Demos Fuarcılık tarafından Shunt Technologies firmasına fuara katılımından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. 


 
 
Kaynak: 

 
►  

 
Hızır İlyas Seçen Hızır İlyas Seçen Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.