elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ElektrikPort Sinerji Buluşmaları'10 |
VİKO by Panasonic

ElektrikPort Sinerji Buluşmaları'nın 10.'sunu Anahtar & Priz sektörünün dev firması VİKO ile gerçekleştireceğiz. 19 Şubat 2015 Perşembe günü VİKO Endüstriyel Tesislerinde düzenlenecek etkinliğe üniversite öğrencileri davetlidir. Başvuru ve program detayları yazımızda...



A- A+
11.02.2015 tarihli yazı 10613 kez okunmuştur.
Ücretsiz olarak düzenlediğimiz ElektrikPort Sinerji Buluşmaları'nda firmaların üst düzey yönetici ve mühendisleri ile üniversitelerin nitelikli ve seçkin mühendislik öğrencilerini samimi bir ortamda buluşturuyoruz. Bu bağlamda, 19 Şubat 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan ElektrikPort Sinerji Buluşması'nda VİKO ile, üniversitede eğitimlerine devam eden takipçilerimizi biraraya getireceğiz.



VİKO İnsan Kaynakları ve Kurumsal Gelişim Direktörü Sn. Mutlu KUTLU'nun Kurumsal Tanıtım ve İK sunumuyla başlayacak olan buluşma, VİKO Pazarlama Direktörü Sn. Aysel ÖZALTINOK'un VİKO Ürünleri sunumuyla devam edecek. Özellikle mühendislik öğrencilerinin ilgisini çekecek olan VİKO AR-GE Faaliyetleri sunumunu ise VİKO Elektronik AR-GE Müdürü Sn. Oktay NAK yapacak. Program sırasında ise katılımcılar firmaya sorularını sorabilecek ve fabrika gezisi ile son teknolojik üretimleri görebilme fırsatı bulacaklardır.


 

 

ElektrikPort Sinerji Buluşmaları'na 

başvurmak için tıklayın.


 


ÜCRETSİZ ULAŞIM
ÜCRETSİZ ETKİNLİK

 

Program


1. Oturum: 13:00 - 14:00 Sunumlar
Ara
2. Oturum:
 14:30 - 15:30 Soru Cevap
3. Oturum: 15:40 - 16:30 Fabrika Gezisi
 

Yer: VİKO Endüstriyel Tesisleri
Tarih: 19 Şubat 2015


  SİNERJİ BULUŞMALARI HAKKINDA


Günümüz dünyasının zorlu rekabet koşulları, firmaları geleceğe yatırım yapmaya mecbur bırakmaktadır. Sürekli değişen müşteri ihtiyaçlarına anlık cevap verebilmek için firmalar dinamik yapılarını korumalı ve geliştirmelidir. Sürekli gelişen ürün ve hizmet teknolojilerini takip etmek ve uygulamak, müşteri ihtiyaçlarına göre satış ve pazarlama organizasyonu yürütmek, bakım ve servis kalitesini en üst düzeyde tutmak, rekabeti korumak ve geliştirmek, yetişmiş bir insan kaynağı ile mümkündür.

Elektrikport.com; üniversite-sanayi işbirliğine her zaman önem vermiş, bu iki unsurun bir araya gelmesi ile bir “SİNERJİ” oluşacağına inanmıştır. Üniversite öğrencilerinin sektörü daha yakından tanıyarak iş hayatına atılması; firmaların ise geleceğin insan kaynağı ile daha üniversite sıralarındayken tanışması, bu “SİNERJİ”nin başlama noktası olacaktır.

Elektrikport Sinerji Buluşmaları, üniversite öğrencilerinin firma yetkilileri ile sıcak bir ortamda birebir iletişim kurabildiği bir etkinliktir. Sinerji Buluşmaları sayesinde; kendini geliştirmeye istekli, sektörü takip eden, seçilmiş kişilerden oluşan öğrenciler firma yöneticileri ile samimi bir sohbet kurabiliyor, aklındaki tüm soruları doğrudan iletebiliyor. Firmalar ise bu sayede tecrübe ve bilgilerini öğrenciler ile paylaşabiliyor, gelecekteki çalışanlarını yöneticilerini, ortaklarını ve müşterilerini daha yakından tanıma şansı buluyor.

Bu “SİNERJİ”ye sizin de katkınız olmasını diliyoruz.
Gizem Yağmur Kılıç Gizem Yağmur Kılıç Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.