elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Derle Çalıştır Kodunu Yarıştır |
İTÜ Yazılım Maratonu 2015

İstanbul Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü bünyesinde bu sene 3.sü düzenlenecek Yazılım Maratonu ’15 , 2 gün sürecek olan bir yarışma , workshop ve eğitimler dizisinden oluşacak.



A- A+
26.01.2015 tarihli yazı 8672 kez okunmuştur.
Yazılım Maratonu genç coderların nabzını bu sene de tutmaya devam edecek. Etkinlik , kodlama bilgisine sahip katılımcılarla, sektörün önde gelen şirketlerini buluşturmayı amaçlıyor. Katılımcıların, belirli algoritmalara dayalı soruları diledikleri yazılım dillerinde(C/C++ , Java vb.) yazmaları beklenmektedir. Online ön elemeyi geçen katılımcılar İTÜ Maslak Kampüsüne davet ediliyor ve 2 gün süresince sponsor şirketlerden gelen soruları cevaplıyor. Maraton ayağının dışında çeşitli workshoplar ve eğitimler ile katılımcılara değer katılıyor. Maraton sonunda kazanan 3 takıma ödülleri verilir.


 

Ödüller


1. Takım – 3 adet Grundig Dizüstü Bilgisayar
2. Takım – 3 adet Asus Zenfone 5 Akıllı Telefon
3. Takım – 3 adet Grundig Tablet Bilgisayar

İstanbul dışından gelecek yarışmacılar sadece kendi ulaşım masraflarını karşılayacaklar. Konaklama ve öğünler organizasyon tarafından karşılanacak

Ön elemede başarı gösteren en iyi 20 takım finale çıkacak olup, takımların maksimum 3 kişiden oluşmaları gerekmektedir.
 

Medya Sponsoru


Katılmak isteyenler www.ituym.com üzerinden başvuru yapabilir. Son başvuru tarihi 16 Şubat 2015.

Online ön eleme 17 Şubat saat 23:59 dan 18 Şubat saat 23:59 'a kadar sürecek ve detayları başvuru yapan katılımcılara mail yoluyla iletilecek. Ön elemeyi geçen 20 takım 19 Şubat günü www.ituym.com üzerinden ilan edilecek.

Finalist 20 takım 7-8 Martta Yazılım Maratonu Finaline gelecek ve macera onlar için başlamış olacak. Maraton sonunda en yüksek puanı toplayarak ödül alacak 3 takımın yanında oturumlara katılarak kazanılan çekiliş hakları ile şanslı 5 kişi 1 yıllık vidobu.com premium üyeliği kazanacak.

Siz de sektörünüzdeki öncü şirketlerle tanışmak, hem kendinize bir şeyler katarken aynı zamanda edindiğiniz tecrübelerle ödül sahibi olmak istiyorsanız Yazılım Maratonu sizi bekliyor.


Kaynak:

►İTÜ IEEE Öğrenci Kolu
Gizem Yağmur Kılıç Gizem Yağmur Kılıç Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.