elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

17. Ulusal Kalite Günleri

Kalite Günleri; bütün öğrenci kulüplerinin bağlı bulunduğu sosyal bir platform olan Üniaktivite’nin düzenlediği en aktif kulüp yarışmasında ‘iş ve kariyer alanında’ Türkiye 1. si seçilen Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün geleneksel ve en büyük organizasyonu olma özelliği göstermektedir.



A- A+
28.01.2015 tarihli yazı 7675 kez okunmuştur.
17. Ulusal Kalite Günleri; sıradan seminerler zincirinin aksine, her yıl sektörlerin nabzını tutan, güncel başlıklar altında düzenlenen “seminerler, paneller, fuar, çalışma atölyeleri, workshoplar, pazarlama yarışması, işe alım simülasyonları, parti ve eğlenceler” gibi çeşitli organizasyonların bir arada olduğu, üst yüzey şirket çalışanlarının Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılarla buluşturulduğu 3 güne yayılmış bir etkinlikler dizisidir.

Bosch ana sponsorluğunda gerçekleşecek 17. Ulusal Kalite Günleri içeriğini interaktif çalışmalar ile destekleyerek katılımcılara bir şirket ambiyansı yaratıp onları gelecek iş yaşamlarına daha iyi hazırlayan bir etkinlik olmayı hedefliyor.
 

 

Tema: Zirvedekiler

Ana Başlık: Liderlik ve İnovasyon


 

Oturumlar;

►Global Pazar Rekabetine Stratejik İnovasyon
►İnovasyona Liderlik Etmek
►Ses Getiren Liderlik
►Markalaşmada Fark Yaratmak
►Yaşama Değer Veren Yeşil İnovasyon
►Gelecek Odakli İnovatif Hizmetler
►Yönetilen Güç Gelişen Liderlik
►Kadın Liderlerin Gözünden
►Bir Başarı Hikayesi


 
Medya Sponsoru



Sektörünün önde gelen, kaliteli, bilinir ve nitelikli isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı etkinliğimizle kariyerinize yön vermek istiyorsanız 11-13 Mart 2015 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Salonu'nda gerçekleşecek olan 17. Ulusal Kalite Günlerine katılımlarınız bekleniyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için www.kalitegunleri.org, ve https://twitter.com/kalitegunleri, www.facebook.com/UlusalKaliteGunleri adreslerini takip edebilirsiniz.

NOT: Konuşmacılar sosyal medya hesaplarında açıklanacaktır.


Kaynak:

►Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü
Gizem Yağmur Kılıç Gizem Yağmur Kılıç Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.