elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

YAZARIN TÜM MAKALELERİ Gizem Yağmur Kılıç

ElektrikPort Sinerji Buluşmaları'10 | VİKO by Panasonic

ElektrikPort Sinerji Buluşmaları'10 | VİKO by Panasonic ElektrikPort Sinerji Buluşmaları'nın 10.'sunu Anahtar & Priz sektörünün dev firması VİKO ile gerçekleştireceğiz. 19 Şubat 2015 Perşembe günü VİKO Endüstriyel Tesislerinde düzenlenecek etkinliğe üniversite öğrencileri davetlidir. Başvuru ve program detayla...

devam >>
Sinerji Buluşmaları 10 | VİKO by Panasonic

Sinerji Buluşmaları 10 | VİKO by Panasonic 10.'sunu VİKO Endüstriyel Tesislerinde gerçekleştirdiğimiz sinerji buluşmasından görüntüleri yazımızda bulabilirsiniz.

devam >>
Comm'On | Bir Haberleşme Sektörü Etkinliği

Comm'On | Bir Haberleşme Sektörü Etkinliği İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü IEEE Öğrenci Kolu Communications Society 23-27 Şubat 2015 tarihleri arasında Comm'On etkinliğinin ilkini İYTE Kampüsünde gerçekleştirecek.

devam >>
Win Eurasia Metal Working'de Üniversite Kulüplerine Ücretsiz Stand ve Ulaşım Fırsatı

Win Eurasia Metal Working'de Üniversite Kulüplerine Ücretsiz Stand ve Ulaşım Fırsatı 20. Yılını kutlayan WIN Metal Working Fuarı ; ElektrikPort işbirliği ile proje geliştiren üniversite öğrenci kulüplerine projelerini sergileyebilmeleri için ücretsiz stand alanı ve fuar ulaşımı sağlanıyor. Sınırlı kontenjandan faydalanmak için detaylar ha...

devam >>
WIN Metal Working Fuarı 12-15 Şubat'ta

WIN Metal Working Fuarı 12-15 Şubat'ta Türkiye ve Avrasya Bölgesi'nde imalat endüstrisinin en önemli fuarı olan WIN Metal Working, 20. yılında 3 önemli sektörün endüstriyel bazda sergileyeceği ürün ve hizmetleri sunmaya devam ediyor. Bu yıl etkinliğin dijital medya ajanslığını ise ElektrikPort...

devam >>
Fikir Sende Pazarlama Yarışması

Fikir Sende Pazarlama Yarışması 17. Ulusal Kalite Günleri kapsamında düzenlenen proje yarışması katılımcılarını bekliyor. Ödüllere göz atmadan geçmeyin!

devam >>
17. Ulusal Kalite Günleri

17. Ulusal Kalite Günleri Kalite Günleri; bütün öğrenci kulüplerinin bağlı bulunduğu sosyal bir platform olan Üniaktivite’nin düzenlediği en aktif kulüp yarışmasında ‘iş ve kariyer alanında’ Türkiye 1. si seçilen Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün gelenekse...

devam >>
Derle Çalıştır Kodunu Yarıştır | İTÜ Yazılım Maratonu 2015

Derle Çalıştır Kodunu Yarıştır | İTÜ Yazılım Maratonu 2015 İstanbul Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü bünyesinde bu sene 3.sü düzenlenecek Yazılım Maratonu ’15 , 2 gün sürecek olan bir yarışma , workshop ve eğitimler dizisinden oluşacak.

devam >>
Bilim Şenliği 2015 Proje Yarışması

Bilim Şenliği 2015 Proje Yarışması Milli Eğitim okulları ve Üniversitelerin katıldığı proje yarışması, BursaScienceFest 8-9-10 Mayıs'ta Merinos Parkı'nda! Projenin teması İnovasyon ve Tasarım.

devam >>
Aydınlatma Semineri 2015

Aydınlatma Semineri 2015 Aydınlama Türk Milli Komitesi'nin İTÜ Taşkışla Kampüsü'nde gerçekleştireceği Aydınlatma Semineri'ne katılmak için yapmanız gereken sadece siteden kaydınızı yaptırmak!

devam >>
Toplam 32 içerik bulundu. Görüntülenen 1 - 10
1 2 3 4