elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Dizüstü Bilgisayarlara Harici Ekran Kolaylığı |
Slidenjoy

Taşınabilir bilgisayarlarla sürekli çalışanların yakındığı sorunlardan biri de harici bir ekranı yanlarında taşıyamamalarıdır. Bir Kickstarter projesi olan Slidenjoy bu duruma pratik bir çözüm sunuyor.



A- A+
13.07.2015 tarihli yazı 12060 kez okunmuştur.
Günümüzde sabit bir noktadan masaüstü bilgisayarla çalışmanın yerini, her ortamda taşınabilir cihazlarla çalışmak yerini aldı. Masaüstü kullanıcıları için harici bir büyük ekrana bağlanmak oldukça kolay. Ancak çalışma ortamını farklı bir yere taşımak isteyenler için bu durum neredeyse imkansız.
 
 



►İlginizi Çekebilir : Dokunmatik Ekranlar Nasıl Çalışır?


Özellikle teknoloji alanında çalışan insanların birden fazla ekranla çalıştığı gözönüne alındığında Slidenjoy projesi dikkat çekiyor. Home-office kavramı ve çalışma ortamına sürekli bağlantıda olma isteğinin düşünüldüğü proje, kullanıcılara taşınabilir harici ekran sunuyor. Belçikalı 3 tasarımcının kendi dizüstü bilgisayarlarındaki bahsedilen sorunu çözme isteği ile ortaya çıkan Kickstarter projesi, 272 bin Euro toplamayı başardı bile.

 



►İlginizi Çekebilir : Sony'nin 2020 Bilgisayar Konsepti
 

Slidenjoy, taşınabilir 13, 15 ve 17 inç'lik full HD ekranların taşınabilir cihazınıza USB 3.0, 2.0 ve daha eski versiyonlarıyla bağlantısını sunuyor. Windows ve Mac cihazlarda çalışabilen ekranlar 180 derece döndürülebiliyor. Ekranlar, son versiyonunda alüminyum menteşe kullanımı ile birlikte 1.7 cm kalınlığında. Ancak tasarımcılar, farklı tasarımlar üzerinde de düşünüyor.
 


Cihazın geliştirme aşamasında olduğu ve bittiğinde tek ekranlısının 199 Euro, çift ekranlısının 299 Euro ile satışa sunulabileceği belirtiliyor.


Kaynak:

► slidenjoy
► gizmag
Nevra Aydın Nevra Aydın Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.