elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss, Öğrencilere Verdiği Eğitimlerle Geleceği Şekillendiriyor

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya devi Danfoss’un Soğutma Sistemleri ekibi, Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerine mobil eğitim ünitesini tanıttı. Detaylar haberin devamında...



A- A+
06.08.2018 tarihli yazı 6349 kez okunmuştur.
Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya devi Danfoss’un Soğutma Sistemleri ekibi, geliştirdikleri yeni mobil üniteyi yüksek lisans öğrencilerine tanıttı.
 

Temmuz 2018’de rehber akademisyenleri eşliğinde, Danfoss’un İstanbul ofisini ziyaret eden Gebze Teknik Üniversitesi yüksek lisans öğrencileri, Danfoss’un yeni mobil ünitesi hakkında bilgileri Danfoss Soğutma Sistemleri yetkilileri tarafından verildi. Kompresörler özelinde bir proje yürüten üniversite öğrencilerine soğutma çevrimi yerinde uygulamalı olarak anlatıldı ve kompresörün nasıl çalıştığı deneyimlendi. Danfoss Soğutma Sistemleri ekibi tarafından ısı eşanjörleri ve enerji verimliliği gibi konularda da merak ettiklerine değinme fırsatı bulan öğrenciler, projeleri hakkında da fikir alışverişi yaptılar.



Danfoss, sektörel farkındalık yaratmak ve geleceği şekillendirmek için bayilere ve öğrencilere yönelik eğitimler düzenlemeye yıl boyunca devam edecek.

Danfoss Hakkında:

Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynakla daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap veren Danfoss’un ürün ve hizmetleri soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Danfoss, aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ek olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermektedir. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 26 bin çalışanı ve müşterileriyle Danfoss, günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hâlâ kurucu ailenin elinde bulunmaktadır.

Kaynak:


 
Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır