elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sektörünün Yakından Takip Ettiği Frankfurt ISH Fuarı’na Katıldı

Danfoss, 22 – 26 Mart tarihlerinde Frankfurt’ta düzenlenen dünyanın en büyük enerji ve su fuarı ISH’ye katıldı. Danfoss “Bağlı Dünya” temalı standı yoğun ilgi görürken yeni AB-QM 4.0 ile NovoCon ürünleri fuar ziyaretçilerinin beğenisini topladı.



A- A+
09.04.2019 tarihli yazı 4527 kez okunmuştur.
Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, dünya pazarındaki en son ürün, teknoloji ve sektöre dair çözümlerin paylaşıldığı ISH Frankfurt Fuarı’na katıldı. Fuarda toplam 260.000 m² alanda 2.500’ü aşkın katılımcı yer aldı. Danfoss “Bağlı Dünya” temalı standı yoğun ilgi gördü. Danfoss fuar boyunca yeni AB-QM 4.0 ile NovoCon ürünlerini tanıttı.
 


İlginizi Çekebilir: Danfoss, Sürdürülebilir Gıda Konferansı’nda


Fuar ziyaretçileri 4 gün boyunca sırasında Danfoss’un ürünleri ve sistemleri ile ilgili bağlantı kabiliyetini ve dijitalleşen çalışmaları gözlemleyebildi. Katılımcılar, standda yer alan ekrandan Danfoss’un Hamburg ofisinin enerji yönetimini inceleme fırsatı buldular. Ziyaretçiler, dijital seyahatlerine Danfoss motor kontrol sistemlerinin Offenbach’taki tesisi ile devam ederek canlı destek/chatbot uygulaması ile tanışma imkanı buldular.

 


Frankfurt’ta Danfoss Ekip Ruhu


Frankfurt’taki fuara katılan Danfoss Heating Başkanı Lars Tveen, "Danfoss buraya ortak, müşteri ve rakipleriyle bir arada olmaya geldi. Ortaklarımızla bir araya gelip gelecek görüşlerini ve nasıl birlikte çalışacağımızı görüşebiliyoruz” dedi. Danfoss için bu fuarda olmanın önemine değinen Tveen: “Şu an fuarda bulunan tüm ekip pazara sunduğumuz ürünlerimizle gurur duyuyor. Bu yüzden ekip ruhunu, kazanan takımın bir parçası olmayı ve bunu kutlamayı önemli buluyorum. Ziyaretçilerin buradan ayrılırken Danfoss’un her yıl faydalı çözümler sunmaya devam ettiğini düşünmelerini umuyorum”.
 

Danfoss Hakkında:


Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynakla daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap veren Danfoss’un ürün ve hizmetleri soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Danfoss, aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ek olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermektedir. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 27 bin çalışanı ve müşterileriyle Danfoss, günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hâlâ kurucu ailenin elinde bulunmaktadır.


Kaynak: