elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Kaçak Akım Korumalı Kompakt Şalter Hem Koruma Hem Tasarruf Sağlıyor

Ülkemizin alçak gerilim şalt ürünleri sektörünün öncü firması Sigma Elektrik, ürün gruplarında yeniliği ve inovatif düşünceyi esas alarak müşteri deneyimini en üst düzeye çıkarıyor. Firma, kompakt şalter üretiminde uzun yıllara dayanan köklü deneyimini ekstra kaçak akımlara karşı da koruma sağlayan teknolojik alt yapıdaki şalter grupları ile kullanıcıya sunuyor.



A- A+
04.10.2022 tarihli yazı 4657 kez okunmuştur.
Sigma Elektrik, ‘Kaçak Akım Korumalı Kompakt Şalter’ ile aşırı akımlara ve kaçak akımlara karşı korumayı 2 ayrı ürün kullanımı yerine tek ünitede sunarak elektrik panosu içinde alandan tasarruf imkanı sağlıyor. Ürün, üzerinde bulunan LCD display ile sistemde bulunan anlık kaçak akım miktarını izleme imkanı tanıyor. Kullanıcıların test ve reset butonları ile çalışmasını kolayca deneyebildiği kaçak akım korumalı kompakt şalterlerin koruma yapacağı kaçak akım değerleri ve devreyi kesme süreleri kullanıcı tarafından geniş aralıklarda ayarlanabiliyor.
 




Kullanıcı Dostu Çözümler

Ayarlanabilir kaçak akım seviyesi ve ayarlanabilir açma süresi ile kullanıcı dostu çözümler sağlayan Sigma Kaçak Akım Korumalı Kompakt Şalter, farklı ihtiyaçlara yönelik uygulamalara kolaylıkla adapte edilebiliyor. Bugüne kadar sadece Sigma Elektrik’in üretmiş olduğu şalterin üzerinde yer alan LCD display, sistemde bulunan kaçak akımı anlık olarak göstererek hata tanımlamayı kolaylaştırıyor. Devre kesici ile tümleşik yapıda olan kaçak akım korumalı kompakt şalterler, toroidal transformatör ve kaçak akım algılama rölesine olan ihtiyacı da ortadan kaldırarak pano içerisinde hem maliyetten hem de yerden tasarruf sağlıyor. 40A'den 630A'e kadar TS En ve IEC standartlarına uygun üretilen ve gerekli testleri yüzde yüz oranında gerçekleştirilen ürün, kullanıcısına güven veriyor.




Sigma Elektrik Genel Ürün Katoloğu için Tıklayınız



Kaynak:



                   

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.