elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Elektrik’in Yeni Genel Müdürü Özgür Ünlü Oldu

Alçak gerilim şalt ürünleri sektörünün öncü firmalarından Sigma Elektrik’in genel müdürlüğü görevine Özgür Ünlü atandı.



A- A+
20.09.2022 tarihli yazı 4029 kez okunmuştur.
Türkiye’deki faaliyetlerinin yanı sıra Avrupa, Amerika, Afrika ve Asya kıtalarındaki 82 ülkeye alçak gerilim şalt ürünleri ihraç eden Sigma Elektrik’te yeni genel müdür ataması gerçekleştirildi. Buna göre Özgür Ünlü, şirketin yeni genel müdürü olarak görevine başladı.




Sektöründe Türkiye’nin en güçlü firmalarından olan Sigma Elektrik insan kaynağına ve üretim süreçlerine yaptığı yatırımlarla büyüme stratejisini sürdürüyor. İnsana verdiği değerle öne çıkan ve bu doğrultuda hareket eden Sigma Elektrik, alçak gerilim şalt ürünleri sektöründe pek çok ürünle hizmet veriyor. 1993 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren Sigma Elektrik, yaygın satış organizasyonu ve çözüm ortaklarıyla sektöre değer katıyor.
 


Sigma Elektrik Genel Ürün Kataloğu İçin Tıklayınız.


 

Sigma Elektrik Hakkında

1993 yılında otomatik sigorta üretimi faaliyetleri ile sektöre giriş yapan Sigma Elektrik, 2009 yılından beri Ünlü Grup bünyesinde 250’yi aşkın uzman kadrosu ile üretim gerçekleştiriyor. Yerli üretim yapan Sigma, hem Türkiye’ye hem de dünya pazarlarına hizmet veriyor. Türkiye’nin yedi bölgesindeki yaygın satış organizasyonu ve çözüm ortaklarıyla Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Afrika ve Asya bölgelerindeki 82 ülkede bulunan distribütörleri ile beraber Alçak Gerilim Şalt Ürünleri sektöründe; Devre Kesicileri, Otomatik Sigortalar, Akım Transformatörleri, Güç Kontaktörleri, Kaçak Akım Koruma Şalterleri, Sigortalı Yük Ayırıcıları ve NH Sigortalar başta olmak üzere çeşitli Alçak Gerilim Koruma, Kontrol ve Ölçü Cihazlarıyla hizmet veriyor. Başta TSE olmak üzere, ürünleriyle ilgili çeşitli kalite belgelerine sahip olup, uluslararası sertifikalardan ASTA’yı da alarak kalite belgelerini genişleten Sigma, bu belgelere ek olarak; tüm iş süreçlerini ISO9000 kalite güvencesi altında gerçekleştiriyor.

Kaynak:



                   

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.