elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Elektrik, ‘Sigma Akademi’ ile Sektöre Değer Katıyor

Sunduğu yüksek performanslı ürünlerle kullanıcıların ilk tercihi olan Sigma Elektrik; üniversite öğrencilerine, bayi çalışanlarına, saha ekiplerine ve şalt grubunda bilgi almak isteyen herkese destek olmak amacıyla kurduğu ücretsiz eğitim platformu ‘Sigma Akademi’ aracılığıyla 3 yılı aşkın bir süredir eğitimler gerçekleştirerek bilgi ve deneyimlerini gerek fabrikada yüz yüze gerekse online olarak talep eden herkese aktarıyor. Bugüne kadar düzenlediği eğitimlerle tüm ürün gamı hakkında 400’den fazla kişiyle teknik ve donanımsal bilgi paylaşımı yapan Sigma Elektrik, sektöre değer katarken 1000’lerce insana daha eğitim vermeyi amaçlıyor.



A- A+
13.03.2023 tarihli yazı 2491 kez okunmuştur.
Verimli ve güvenli elektrik kullanımı için 30 yıldır yüksek kalite ve performanslı ürünler üreterek sektörüne öncülük eden Sigma Elektrik, çalışmalarına 3 yıl önce başladığı ‘Sigma Akademi’ ile sektörüne değer katıyor. Otomatik sigortalar, kaçak akım koruma şalterleri, kontaktör – termik röleler ve parafudrlar başta olmak üzere alçak gerilim şalt ürünlerinde tüm ürün gamı üzerine düzenli aralıklarla öğrencilere, bayilere ve kurumlara mühendisleri aracılığıyla teknik ve donanımsal bilgi aktaran Sigma Elektrik, akademi ile eğitim almak isteyen herkese faydalı olmayı amaçlıyor.


 

Uzun Soluklu ve Nitelikli Eğitim Fırsatı

Bugüne kadar akademi bünyesinde kurum çalışanı, bayi temsilcisi ya da öğrenci olmak üzere 400’ü aşkın kişiye eğitim veren Sigma Elektrik, doğrudan eğitim taleplerini kabul ettiği gibi ayrıca web sitesi üzerinden talep formu aracılığıyla gelen başvuruları da kabul ediyor. Taleplerin onaylanmasının ardından 2 ay içerisinde şartlara göre eğitimler online ya da yüz yüze gerçekleştiriliyor. Ana ürün gruplarından başlayarak tüm ürün grupları ve sektör hakkında detaylı bilgiler veren Sigma mühendisleri, fabrika turu ile de eğitimleri pekiştiriyor. Bayilerin ilk eğitimlerin ardından devam niteliğinde ikinci eğitimi talep etmesi durumunda da Sigma Elektrik uzun soluklu eğitim sürecini başlatıyor. Bugüne kadar en çok rağbet gören eğitim başlıkları arasında Kaçak akım koruma şalterleri, akım transformatörleri, parafudrlar, kontaktörler, otomatik sigorta, devre kesiciler ve otomatik transfer şalterleri yer alıyor.
 


Amaç Herkesi Doğru Bilgilendirmek

Otomatik sigortalar, kaçak akım koruma şalterleri, kontaktör – termik röleler ve parafudrlar başta olmak üzere alçak gerilim şalt ürünleri sektöründe binlerce ürünle hizmet veren Sigma Elektrik herkesi doğru bilgilendirmek ve katma değer sağlamak amacıyla verdiği eğitimlerle de fark yaratıyor. Alçak gerilim şalt ürünleri sektöründeki pek çok ürünü kendi bünyesinde yerli üretimin gücüyle kullanıcılarla buluşturan Sigma Elektrik sürdürdüğü eğitimlerin yanı sıra Türkiye’nin 7 bölgesine yayılmış bayi ağı ve dünyanın 88 ülkesine ulaştırdığı ürünleriyle Türkiye ekonomisine güç katıyor.

 
► İlginizi Çekebilir: Kaçak Akım Şalteri Nasıl Seçilir?


                   


Kaynak