elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Elektrik Mini Tip Kontaktörler ile Kompakt Bir Çözüm Sunuyor

Alçak gerilim şalt ürünleri sektöründe yüksek performanslı ürünleriyle firma ve kullanıcıların ilk tercihi olan Sigma Elektrik, mini tip kontaktörler ile panolarda alandan tasarruf sağlıyor. DC ve AC şeklinde bobin besleme gerilim seçenekleri sunan ve 16 ampere kadar destek sağlayan ürün kompakt yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.



A- A+
06.07.2023 tarihli yazı 2527 kez okunmuştur.
Verimli ve güvenli elektrik kullanımı için 30 yıldır ürettiği cihazlarla sektörüne öncülük eden Sigma Elektrik, mini tip kontaktörlerle kompakt bir yapı sunuyor. Aydınlatma panolarından asansörlere, ev tipi panolardan gıda soğutma sistemlerine, endüstriyel klimalardan pompa istasyonlarına kadar birçok alanda kullanılabilen ürün revizeye girmiş panolarda ve yeni yapılacak kontaktör için gerekli alana sahip olmayan panolarda alandan tasarruf sağlıyor. 16 ampere kadar destek sağlayan ürün aynı zamanda isteğe bağlı olarak bir adet NC veya bir adet NO yardımcı kontak ile birlikte sunuluyor.



Kompakt Yapı ile Alandan Tasarruf İmkanı

Sigma Elektrik tarafından geliştirilen mini tip kontaktörler yüksek mekanik ve elektriksel ömür sunuyor. Çeşitli kullanma alanlarında motorların, aydınlatma sistemlerinin ve çeşitli endüktif yüklerin gerek anahtarlanmasında gerekse kumandasında güvenle kullanılabilen ürün isteğe bağlı olarak bir NO veya bir NC yardımcı kontaklı olarak üretilebiliyor. Geniş aksesuar imkanı bulunan mini tip kontaktörler aynı zamanda geniş bobin çalışma aralığı da sunuyor. Alandan tasarruf sağlamasıyla sektör profesyonellerinin işini kolaylaştıran ürün TS EN 60947-4-1 yönetmeliğine uygun şekilde üretilirken termik rölelerle birlikte kullanıldığında devreleri aşırı yük akımlarına karşı koruyor.




 


Kaynak:



                   


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.