elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Elektrik, Dubai MEE 2022 Fuarı ile Körfez Ülkeleri ve Ortadoğu’daki Ayak İzini Büyüttü

Alçak gerilim şalt ürünleri sektöründe Türkiye’nin köklü markası Sigma Elektrik, yeni nesil teknolojik ürünlerini sergilediği Middle East Energy (Dubai MEE 2022) fuarında yoğun ilgiyle karşılaştı. 800'den fazla küresel firmanın ürünlerini sergilediği fuarda birçok yeni iş birliğine imza atan şirket, Körfez Ülkeleri ve Ortadoğu’daki ayak izini büyüttü. Sigma Elektrik Genel Müdürü Murat Akgül, fuarda yaptıkları iş birlikleri ile 2022’de bölgeye yaptıkları ihracatta yüzde 25’lik büyüme ön gördüklerini kaydetti.



A- A+
17.03.2022 tarihli yazı 3569 kez okunmuştur.
Yerli üretimi ile Türkiye ve dünya alçak gerilim sektörüne yön veren Sigma Elektrik, 11’inci kez katıldığı Middle East Energy (Dubai MEE 2022) fuarından yeni iş birlikleri ve anlaşmalarla döndü. Yeniden Kapamalı Kaçak Akım Koruma Şalteri ve Dikey Tip Sigortalı Yük Ayırıcısı’nı ilk kez bu fuarda tanıtan ve birçok ülkeden talep alan şirket, fuarla konumunu güçlendirdiği Ortadoğu pazarını yeni pazarlara geçiş için köprü olarak kullanacak.
 


► İlginizi Çekebilir: Kaçak Akım Şalteri Nasıl Seçilir?
 

İhtiyaç ve Beklentilerin Ölçülmesi Adına da Önemli bir Etkinlik


Fuarda karşılaştıkları yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarını kaydeden Sigma Elektrik Genel Müdürü Murat Akgül, “Dünyanın dört bir yanından sektörün önemli firmalarının katıldığı Dubai MEE 2022’de birçok yeni iş birliğine imza attık. Fuarda gerçekleştirdiğimiz iş birliklerimizde özellikle Körfez Ülkeleri ve Ortadoğu pazarına yaptığımız ihracatta yaklaşık yüzde 25’lik artış ön görüyoruz. Fuar ayrıca bizim açımızdan Ortadoğu üzerinden açılmayı planladığımız yeni pazarların ihtiyaçları ve beklentilerinin ölçülmesi adına da önemli bir etkinlik oldu. Fuardan aldığımız dönüşler üzerinden yeni ürün geliştirilmesine daha fazla odaklanarak mevcut pazarlardaki konumumuzu da güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.
 


Yakın Coğrafyalara Geçiş Hızlanacak


Ortadoğu pazarının coğrafi açıdan birçok sektör için kritik öneminin olduğunun da altını çizen Akgül, “Dubai MEE 2022’de yaptığımız iş birlikleri ile Körfez Ülkeleri ve Ortadoğu’daki konumumuzu gelecekte daha da güçlendireceğimize inanıyoruz. Ayrıca bu pazarlar bizim için bu bölgelere yakın coğrafyalara geçişimizi daha da kolaylaştıracak. Sigma Elektrik olarak 2022 yılı 100 ülkeye ihracat yapma hedefimizi yine Ortadoğu pazarlarından geçiş yapacağımız yeni ülkelerle sağlayacağız” dedi.


 

Sigma Elektrik Hakkında:


1993 yılında otomatik sigorta üretimi faaliyetleri ile sektöre giriş yapan Sigma Elektrik, 2009 yılından beri Ünlü Grup bünyesinde 250’yi aşkın uzman kadrosu ile üretim gerçekleştiriyor. Yerli üretim yapan Sigma, hem Türkiye’ye hem de dünya pazarlarına hizmet veriyor. Türkiye’nin yedi bölgesindeki yaygın satış organizasyonu ve çözüm ortaklarıyla Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Afrika ve Asya bölgelerindeki 82 ülkede bulunan distribütörleri ile beraber Alçak Gerilim Şalt Ürünleri sektöründe; Devre Kesicileri, Otomatik Sigortalar, Akım Transformatörleri, Güç Kontaktörleri, Kaçak Akım Koruma Şalterleri, Sigortalı Yük Ayırıcıları ve NH Sigortalar başta olmak üzere çeşitli Alçak Gerilim Koruma, Kontrol ve Ölçü Cihazlarıyla hizmet veriyor. Başta TSE olmak üzere, ürünleriyle ilgili çeşitli kalite belgelerine sahip olup, uluslararası sertifikalardan ASTA’yı da alarak kalite belgelerini genişleten Sigma, bu belgelere ek olarak; tüm iş süreçlerini ISO9000 kalite güvencesi altında gerçekleştiriyor.


                   


Kaynak