elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Samsung'un Galaxy J serisi

Her kitleden kullanıcısı olan Samsung yeni modelini çıkarttı. Akıllı telefon piyasasını sarsan modelleriyle tanıdığımız Samsung bu sefer neler yaptı? Yeni serisinde bizleri neler bekliyor? Detaylar haberimizde.



A- A+
30.01.2015 tarihli yazı 8441 kez okunmuştur.
Note serisi, S serisi derken Samsung piyasada sürekli adından söz ettirdi. Her yeni çıkan modelini bir üst seviyeye çıkardı ve hep pazarın liderlerinden oldu.
 



► İlginizi Çekebilir: Akıllı Telefonlar Akıllı Yaşamlar

 
Yeni J serisi ile buna bir farklılık getirerek, yeni başlayanlar için giriş seviyesi yaptı. J serisi ile ilgili bir çok dedikodu yayılırken teknik detaylarıyla ilgili paylaşımlar yapıldı.
 

 
► İlginizi Çekebilir: Evde Nasıl Cep Telefonu Yapılır?


Samsung Galaxy J1 4.3-inç büyüklüğünde ve 800 x 480P çözünülüğünde. Ayrıca 1,2GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli işlemcisi olan J1'in bellek kısmı 512MB RAM ve 4GB dahili hafızası mevcut. Galaxy J1'in arttırılabilir hafızası için microSd kart girişide var.
 


Telefon teknolojisinde hafif telefon yapma konusunda rekabet artarken 129 x 68.2 x 8.9 mm boyutları ve 122 gr ağırlığıyla J1 başarılı bir çıkış yapıyor. 5MP arka kamera, 2MP ön kamera, 1.850mAh kapasiteli pil, Bluetooth 4.0, Ultra Güç Tasarrufu Modu, el hareketini algılayabilen Palm Özçekim işlevi, Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi bulunuyor.
 
Türkiye'de piyasaya sürülüceği hala bilinmeyen Galaxy J1'in ortalama satışı 100 Euro olacağı tahmin ediliyor. 

Kaynak:

►gsmarena
Ece ÜLKER Ece ÜLKER Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.