elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Oyunda Vurulunca Canımız Ya Gerçekten Giderse? |
Blood Sport

Oyunlarda kurşun yediğimizde gerçekte de canımızın azalacağını hiç hayal ettiniz mi? Kickstarter projesi olarak başlayan ve büyük ilgi çeken Blood Sport isimli proje ile artık mümkün. Oyun oynarken her vurulduğunuzda damarınızdan kan çeken bir aparat olan Blood Sport'un detayları yazımızda.



A- A+
25.11.2014 tarihli yazı 10405 kez okunmuştur.
Daha önce savaş veya aksiyon oyunu oynarken vurulduğunuzda veya yaralandığınızda canınızın gerçekte de azalabileceğini hiç hayal ettiniz mi? Kanadalı Brand & Grotesque isimli girişimci bir firmanın Kickstarter'da başlatmış olduğu, oyun oynarken vurulduğunuzda oyunun yanı sıra gerçekte de canınızın azalmasını sağlayan, siz vuruldukça damarınızdan kan çeken bir aparat olan Blood Sport ile artık mümkün.
 
 
 
 
 ►İlginizi Çekebilir: Kickstarter'da Nasıl Para Toplanır?
 
 
Vuruldukça damarınızdan kan çeken bir aparat olan Blood Sport'un çalışma prensibi oldukça basit. Arduino tabanlı bir sisteme sahip olan Blood Sport, oyunda vurulduğunuzda veya hasar aldığınızda oyun kolunun titremesiyle aktif hale geliyor ve damarınıza bağlı olan hortumdan azar azar kan almaya başlıyor. Oyuna başlamadan önce yaş, boy, kilo, geçirilen hastalıklar vb. bilgiler alınıyor ve oyun sırasında kaybettiğiniz kan miktarını ölçen bir sistem bulunuyor ve bir süre sonra oyun duruyor. Böylece oyuncular aşırı kan kaybetmesi engelleniyor. Blood Sport'un tanıtımını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
Henüz ev ortamına alınabilecek bir sistem olmayan Blood Sport'un, sadece belli etkinliklerde kullanılması düşünülüyor. Fon toplama aşamasında olan ve çeşitli kurumlarla anlaşmak isteyen girişimciler, toplanan kanları bağış kampanyasına dönüştürmek isteğinde. Oyunlardaki gerçekçiliği arttırabilecek olan ve aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi de olabilecek Blood Sport'un Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
Kaynak:

dnaIndia

 
Osman Öztürk Osman Öztürk Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.