elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Günsan Türkiye’nin En İyi Elektrikçisini Seçiyor

Bilgini, hızını ve uzmanlığını konuştur. Türkiye’nin en iyi elektrikçisi olduğunu herkese göster! Büyük Finalde Büyük Ödülün Sahibi Ol. Final etabına katılmak için yarışma sorularını en doğru cevaplayarak, arkadaş daveti ve günün Günsan bonus sorularıyla da ekstra puanlar toplayarak puan tablosunda ilk 16 elektrikçi arasına girmeniz gerekmektedir. Detaylar içeriğin devamında...



A- A+
09.10.2023 tarihli yazı 1719 kez okunmuştur.

Büyük Yarışma Başlıyor!

Günsan, Türkiye’nin en iyi elektrikçisini seçiyor. Bilgini, hızını ve uzmanlığını konuştur. Türkiye’nin en iyi elektrikçisi olduğunu herkese göster! Büyük Finalde Büyük Ödülün Sahibi Ol!


Ödüller


Sen de yarışmaya katılarak Türkiye’nin en iyi elektrikçisi olduğunu göster, birbirinden değerli hediyeleri kazanma fırsatını yakala!






Elektrikçiler Şampiyonası 2023'e Kayıt Olmak İçin Tıklayınız


 

Sıkça Sorulan Sorular


 

Yarışmaya kimler katılabiliyor?


İş yeri sahibi olan ve bir iş yerinde çalışan tüm elektrik ustaları çalıştıkları iş yeri bilgileriyle yarışmaya katılabilir.
 

Yarışmaya hangi günler katılabiliriz?


Yarışmanın gerçekleşeceği 9 Ekim 2023 – 9 Kasım 2023 tarihleri arasında istediğiniz bir gün yarışmaya katılabilirsiniz.
 

Yarışmaya ne zaman kaydolabilirim?


27.09.2023 tarihi itibariyle ön kaydınızı yapabilirsiniz. Yarışmayla ilgili duyuruları kaçırmadan takipte kalmak için bir an önce kaydınızı yapın.
 

Yarışmaya kaç kere katılabiliyoruz?


Her katılımcı, yarışmaya yalnızca 1 defa katılım gösterebilir. Teknik nedenlerden (elektrik kesintisi, internetin gitmesi, sistemin durması ya da donması gibi nedenlerden) dolayı yarışmayı tamamlayamamış katılımcılar için en fazla 3 kez olmak koşuluyla gördüğü son soruyu takip eden sorudan devam etme hakkı tanınmıştır.
 

Yarışmaya giremiyorum neden?


Yarışmaya başlamak için profilinizin eksiksiz tamamlanmış olduğunu kontrol edin, sms ve email doğrulama onaylarının verildiğinden emin olunuz. Tüm bu içerikler tamamlandıysa tek yapmanız gereken sizin için en uygun zamanı belirleyip yarışmaya katılmanız olacak.
 

Günün Günsan Bonus Sorusu hangi günler yayınlanacak?


Yarışma başladıktan bir süre sonra Günün Günsan Bonus Sorularına cevap vererek de puanınızı artırabilirsiniz. Günün Günsan Bonus Soruları, 21 Ekim – 9 Kasım 2023 tarihleri arasında her gün 18:00 – 22:00 saatleri arasında yayınlanacaktır.
 

Günün Günsan Bonus Sorusunu nereden görebileceğiz?


gunsanelektrikcisampiyonasi.com web sitesine üye girişi yaptıktan sonra açılan Profilim sayfası yanındaki Yarışma sayfasında görebileceksiniz.
 

Yarışma toplam kaç sorudan oluşuyor?


20 test (çoktan seçmeli) ve 1 yazılı (açık uçlu) soru olmak üzere toplamda 21 sorudan oluşmaktadır.
 

Sorular için belirli bir süre var mı?


Evet. Test Soruları olarak karşınıza çıkacak her bir soru için 1 dakika 30 sn süreniz vardır. Gene Yarışma sayfasında ayrıca cevaplamanız gerekecek Yazılı Soru için ise 5 dakika süreniz vardır.
 

Belirlenen süreler içinde yanıt verilmediği takdirde ne olacak?


Belirlenen süre içerisinde cevap verilmediği takdirde soru yanlış cevaplanmış olarak varsayılacaktır. Her boş geçilen soru yanlış cevap olarak kabul edilecektir.
 

Soruların farklı puanları var mıdır?


Evet, farklı zorluk derecelerine göre sorular farklı puanlardan oluşmaktadır. Detaylar için Katılım Koşulları' na bakabilirsiniz.
 

Yarışmayı sonlandıramadan kapandı ne yapmam gerekiyor?


Teknik nedenlerden dolayı yarışmanız tamamlanamadan kapandı ise en fazla 3 kez olmak koşuluyla yarışmaya yeniden giriş yaptığınızda gördüğünüz son soruyu takip eden sorudan devam etme hakkına sahipsiniz.
 

Kayıt alanındaki bilgilerimde hata yaptım ne yapmalıyım?


İstediğiniz her zaman kayıt sayfanızdaki bilgilerinizi profil sayfasından değiştirebilirsiniz. İlk kayıt esnasında e-mail ya da gsm no bilgilerinde hata varsa bizimle iletişim bölümünden temasa geçebilirsiniz.
 

Yarışma kaç etapta oluşuyor?


Yarışma online etap ve final etabı olmak üzere iki etaptan oluşmaktadır.
 

Final etabına katılmak için ne yapmam gerekiyor?


Yarışma sorularını en doğru cevaplayarak, Arkadaş Daveti ve Günün Günsan Bonus Sorularıyla da ekstra puanlar toplayarak Puan Tablosu' nda ilk 16 elektrikçi arasına girmeniz gerekmektedir. Böylece final etabında Türkiye' nin en iyi elektrikçisi olmak için yarışabilirsiniz.
 

Arkadaş daveti ile nasıl puan kazanıyorum?


Elektrik ustası olduğunu beyan ettiğiniz 5 (Beş) arkadaşınızı yarışmaya, size özel tanımlanmış tavsiye kodu ile davet ederek puan kazanabilirsiniz. Puan kazanmanız için her arkadaşınız onlara ilettiğiniz Davet Kodu'nu Katılım Formu'na ilgili yere girerek kayıt olmalıdır.
 

Kaç arkadaş daveti üzerinden puan kazanıyor olacağım?


Elektrik ustası olduğunu beyan ettiğiniz ve yarışmaya sizin gönderdiğiniz davet koduyla kayıt olan 5 (Beş) arkadaşınız sayesinde, her biri için 200 puan, toplamda en fazla 1.000 puan kazanabilirsiniz.
 

Final Yarışması Ödülleri nelerdir?


Final etabında 1. olan usta “100.000 TL değerinde GEP Puan”, 2. olan usta 50.000 TL değerinde GEP Puan” ve 3. olan usta “25.000 TL değerinde GEP Puan” kazanacaktır. Kazanan yarışmacılar, elektrikçilere özel Günsan Ödüllendirme platformu GEP Club üzerinden Hediye Kataloğundan GEP Puanları değerinde dilediği ürünleri seçebilir.
 

Final etabı ne zaman olacak?


Final etabı 28 Kasım 2023 tarihinde İstanbul’da yapılacaktır.



 

Türkiye Elektrikçiler Şampiyonası 2023 - Katılım Koşulları


www.gunsanelektrikcilersampiyonasi.com adresi üzerinde gerçekleştirilen yarışma Günsan Elektrik Malzemeleri San.ve Tic. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.

► Katılımcı, www.gunsanelektrikcilersampiyonasi.com adresi üzerinden paylaşılan yarışma koşullarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.

► İş yeri sahibi olan ve bir iş yerinde çalışan tüm elektrik ustaları çalıştıkları iş yeri bilgileriyle yarışmamıza katılabilir.

► Katılımcı, bu yarışmaya katılabilmek için kayıt ekranında, Ad/ Soyadı, E-Mail Adresi, Cep Tel No, T.C Kimlik No, Adres, Firma Adı Vergi Dairesi, Vergi Numarası bilgilerini doğru girip, profil fotoğrafını yüklemeyi taahhüt eder.

► Katılımcı, bilgilerinin GEP Club kaydı için kullanılmasını ve GEP Club üyeliğini onaylar.

► Katılımcı, beyan ettiği cep telefon numarasına gelen doğrulama kodunu giriş ekranına girerek ve email adresine gelen doğrulama linkini tıklayarak yarışmaya katılım gösterebilir.

► Yarışmaya katılmak için katılımcının kayıt formundaki zorunlu tüm alanları doldurduğundan emin olması ve bu bilgilerden sonra yarışma etabına başlaması mümkün olmaktadır. Sistem eksik bilgi, doğrulama işlemleri ve yarışmaya katılımla ilgili hatırlatmaları yarışmacıya SMS ve/veya e-mail yoluyla iletir.

► Yarışma Online Etap ve Büyük Final olmak üzere iki aşamadan oluşur.

► Katılımcıların ilk önce 9 Ekim 2023 – 9 Kasım 2023 tarihleri arasında bir günde www.gunsanelektrikcilersampiyonasi.com adresi üzerinden gerçekleşecek Online Etap’ a (online test) katılmaları gerekmektedir.

► Her katılımcı online etabın gerçekleşeceği tarih aralığında istediği zaman yarışmaya yalnızca 1 defa katılım gösterebilir. Teknik nedenlerden (elektrik kesintisi, internetin gitmesi, sistemin durması ya da donması gibi nedenlerden) dolayı yarışmayı tamamlayamamış katılımcılar için en fazla 3 kez olmak koşuluyla gördüğü son soruyu takip eden sorudan devam etme hakkı tanınmıştır.

► Katılımcının yarışmanın yapılacağı tarih aralığında www.gunsanelektrikcilersampiyonasi.com sayfasındaki 20 çoktan seçmeli ve 1 açık uçlu soruyu eksiksiz cevaplaması gerekmektedir. Yazılı sınavda çoktan seçmeli sorular 3 zorluk derecesinde hazırlanmış olup, açık uçlu soru, Günün Günsan Bonus Sorusu ve Arkadaş Daveti ‘nden puan kazanan her yarışmacı toplamda 10.000 puan üzerinden değerlendirilecektir.

1. Zorluk derecesinden her sınavda 10 adet soru gelecek olup her soru değeri 150 puandır.
2. Zorluk derecesinden her sınavda 5 adet soru gelecek olup her soru değeri 400 puandır.
3. Zorluk derecesinden her sınavda 5 adet soru gelecek olup her soru değeri 600 puandır.

1 adet Açık uçlu soru gelecek olup, her yazılı soru 1500 puan üzerinden değerlendirilecektir.

► Test sorularından ayrı cevap verilmesi gereken açık uçlu soru, jüri tarafından değerlendirilerek değerlendirme puanları sisteme en fazla 1 hafta içerisinde işlenerek kullanıcının bu puanları profil sayfasından görmesi sağlanacaktır.

► Yarışmada her soru için tanımlanmış süre üzerinden zaman geriye sayacaktır. Belirlenen süre içerisinde cevap verilmediği takdirde soru yanlış cevaplanmış olarak varsayılacaktır.

► Sorularda boş ya da cevap vermeden geçme ve/veya sonra soruya geri dönme seçeneği bulunmamaktadır. Her boş geçilen soru yanlış cevap olarak kabul edilecektir.

► Katılımcılar, sisteme elektrik ustası olduğunu beyan ettiği 5 (Beş) arkadaşını kendine özel tanımlanmış davetiye kodu ile davet ederek de puan kazanabilecektir. Arkadaşını davet et üzerinden 1 arkadaş davet etme 200 puandır. En fazla 5 arkadaş davet ederek, toplamda 1.000 puan kazanılabilir.

► Katılımcılar her gün saat 18:00 ila 22:00 arasında yayınlanmaya başlayacak olan Günün Günsan Bonus Sorusu’nu www.gunsanelektrikcilersampiyonasi.com web sitesine üye girişi yaptıktan sonra Yarışma sayfasında görebiliyor olacak. Bu alanda yanıtladıkları günün bonus sorusu üzerinden de puan kazanabileceklerdir. Günün Günsan Bonus Sorusu 21 Ekim tarihinden itibaren 20 gün boyunca her gün 1 adet sorulacak olup 1 adet bonus soru 50 puandır.

► Yarışma sorularını en fazla doğru cevaplayan 16 katılımcı, 17 Kasım 2023 tarihinde www.gunsanelektrikcilersampiyonasi.com web sitesinde ve Günsan Elektrik Facebook, ve Instagram sayfalarında ilan edilecektir. Kazanan kişilere verdikleri iletişim bilgilerinden 48 saat içerisinde ulaşılamaması durumunda, sıralamadaki bir sonraki kazanana hak geçecektir.

► Yarışmanın online etabında başarılı olan 16 elektrikçi İstanbul Fişekhane’ de yapılacak Büyük Final’e davet edilerek yarışmacı olma hakkına sahip olacaktır. Finalde yarışmacıların, Tesisat, Uygulama, Standart, Teknik Bilgi ve Montaj ustalıkları ölçülerek Günsan Elektrik Malzemeleri San.ve Tic. A.Ş. ‘nin belirleyeceği juri tarafından değerlendirilecektir. 16 yarışmacı yarışma süresince hem doğru hem de hızlı bir şekilde hakemlerin kontrolünde etapları geçmeye çalışırlar.

► Final etabında 1. olan usta, “100.000 TL değerinde GEP Puan”, 2. olan usta 50.000 TL değerinde GEP Puan” ve 3. olan usta “25.000 TL değerinde GEP Puan” kazanacaktır. Kazanan yarışmacılar, elektrikçilere özel Günsan Ödüllendirme platformu GEP Club üzerinden Hediye Kataloğundan GEP Puanları değerinde dilediği ürünleri seçebilir.

► Günsan Elektrik Malzemeleri San.ve Tic. A.Ş., www.gunsanelektrikcilersampiyonasi.com resmi yarışma sayfasında duyurmak koşuluyla, yarışma koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya yarışmayı belirlenen tarihten önce durdurma hakkına sahiptir.

► Günsan Elektrik Malzemeleri San.ve Tic. A.Ş. çalışanları, Günsan Elektrik ajans çalışanları ve 18 yaşından küçükler bu kampanyaya katılamazlar.

► Yarışma aracılığıyla kazanılan ödül, bir başkasına devredilemez ve/veya nakit olarak ödenmesi talep edilemez.

► Yarışmayla ilgili yapılacak olan geleneksel ve/veya dijital pazarlama faaliyetlerinde yer almayı yarışmaya katılan herkes kabul etmiş ve/veya onaylamış olur.

► Yarışmaya katılım ücretsizdir.

► Yarışmanın sponsor markası Günsan’dır.

► Katılımcıların yarışmaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili olarak ortamdaki iletişim, teknik sorunlardan dolayı Günsan Elektrik Malzemeleri San.ve Tic. A.Ş.’yi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

► Katılımcılara, Günsan Elektrik Malzemeleri San.ve Tic. A.Ş. adına belirtilen koşullar dışında SMS, e-posta, telefon ya da farklı herhangi bir şekilde yarışma ile ilgili bilgilendirme ya da yönlendirme yapılması halinde meydana gelebilecek hiçbir zarardan Günsan Elektrik Malzemeleri San.ve Tic. A.Ş. sorumlu tutulamaz.

► Katılımcılar yarışmaya yalnızca kendileri adına katılabilirler. Başkası adına katılım yapılamaz.

► Yarışmaya katılan herkes yukarıda belirtilen yarışma şartlarını kabul etmiş sayılır.




Detaylar için bizi takip etmeye devam edin...

Kaynak:


 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.