elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Google'dan Sansürsüz İnternet

En çok kullanılan arama motoru olan Google, Washington Üniversitesi ve Brave New Software işbirliği ile geliştirdiği yeni sistem ile dünyanın neresinde olursanız olun özgürce internete girebileceksiniz. Bu imkanı kullanıcılara sağlayan UProxy'nin beta sürümü ise piyasaya sunuldu. Detaylar haberimizde...



A- A+
12.02.2014 tarihli yazı 11002 kez okunmuştur.
Bildiğimiz gibi bazı ülkelerde internete sürekli yasaklar gelmekle birlikte kullanıcılar özgürce internette dolaşamamaktadır. İnternetin özgürce kullanılabileceğini düşünen Google, bu tarz yasakların uygulandığı ülkelerde sansürsüz internet erişimine imkan veren yeni bir uygulama geliştirdi. Bu uygulama ile, ABD ya da İngiltere gibi daha özgür internet yasalarına sahip ülkelerdeki insanların sunucularına bağlanıp sansürsüz şekilde internette dolaşılabilecek.
 


 
Deneme sürümü yayınlanmış olan ve geliştirilmesi için kullanıculara sunulan UProxy’nin beta sürümü Washington Üniversitesi bilim insanları ve Brave New Software şirketi tarafından oldukça başarılı görülmüştür.

 
► İlginizi Çekebilir: Google Veri Merkezi


Bu uygulama ile sadece güvendikleri, eklenilen arkadaş listelerinde olan bağlantılarının internetini kullanacak olan kişiler bu sayede devletin insanlar üzerindeki gözetmesinden de kurtulacak.

 


 
Google şirketi, UProxy’yi isteyen her kullanıcının basit bir şekilde kullanabileceğini ve program arayüzünün son derece basit bir şekilde tasarlandığını belirtiyor. 


KAYNAK:


► Google

 
Alper   Görkey Alper Görkey Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.