elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri, İş Ortaklarıyla 2023 Yılı Strateji Toplantısı Düzenledi

Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri, düzenlediği 2023 Yılı Strateji Toplantısı’nda ısıtma ve soğutma sektöründe faaliyet gösteren 60’tan fazla iş ortağıyla bir araya geldi. 10 Mart 2023 tarihinde #SürdürülebilirBirGelecekİçin mottosuyla Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Otel’de gerçekleştirilen toplantıda; 2022 performans sonuçları, 2023 stratejileri ve mega trendleri paylaşıldı.



A- A+
17.03.2023 tarihli yazı 3054 kez okunmuştur.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılarla gerçekleşen etkinliğin ilk yarısında; 2022 yılına ait global finansal çıktılar, 2023 yılı Danfoss ve İklimlendirme Çözümleri stratejileri, mega trendler masaya yatırıldı. Soğutma kanalı distribütör çıktıları ve sensör çözümleri, bireysel ve ticari bina stratejileri ve trendleri, bölgesel ısıtma çözümleri, soğutucu akışkanlar ve TRV yönetmelikleri, OEM kanalı ve dijitalleşmenin öneminin yanı sıra pazarlama ve iletişim trendleri gibi birçok konu tartışılarak, 2023 yılı stratejik yol haritası belirlendi. İkinci yarıya öğrenme tabanlı test oyunu Kahoot ile devam edilen toplantı, ABD Merkez Bankası Fed Eski Araştırma Direktörü, Stratejik Yönetim Danışmanı ve Erkin Şahinöz Akademi Kurucusu Erkin Şahinöz’ün ekonomi ve finans üzerine hazırladığı sunum ve soru-cevap bölümüyle tamamlandı.




 

“Değişim ve trendler üzerine konuşarak yol haritamızı çizdik”


Toplantıyla ilgili görüşlerini aktaran Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri Satış Direktörü Ayfer Altun, “2022 yılını hem Danfoss Global hem de Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri için pozitif sonuçlarla geride bıraktık. Bu sene ‘#SürdürülebilirBirGelecekİçin’ mottosu ile iş ortaklarımızla bir araya geldik. Danfoss’un dönüşümünü sürdürmek için stratejilerimizi yeniledik ve “Core&Clear 2025’i başlattık. Çünkü insanlık tarihinde kaydedilen en yüksek karbondioksit seviyesi kaydedildi. Emisyonları azaltmanın ve yeşil dönüşümü hızlandırmanın tek yolu, acil değişim ve kararlı adımlar atmak. Danfoss’un yeşil dönüşüme ve küresel iklim hedeflerine en büyük katkısı, makine üretkenliğini artıran, emisyonları azaltan, elektrifikasyonu etkinleştiren ve enerji tüketimini azaltan çözümlerimizdir. Küresel olarak yaşadığımız bu gelişmeler, bugün sektör olarak da sürdürülebilir yöntemlere yönelmemizi ve önceliklerimizi yeniden belirlememizi gerektirdi. Toplantımızda, finansal çıktılarımızı ve başarılarımızı, gelecek hedef ve stratejilerimizi iş ortaklarımızla paylaştık. Sektörümüzde yakın gelecekte yaşanması beklenen değişim ve trendler üzerine konuşarak yol haritamızı çizdik. Bu noktada, bizimle güçlü bağını koparmayan, daha yeşil ve sürdürülebilir bir gelecek için bizimle çalışan iş ortaklarımıza ve değerli çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.



 

Danfoss Hakkında


Danfoss, yarının dünyasının daha iyi, daha akıllı ve daha etkili olmasını sağlayan mühendislik teknolojileridir. Büyüyen şehirlerde, enerji tasarruflu altyapı, bağlantılı sistemler ve yenilenebilir enerji entegrasyonu ihtiyacını karşılarken, evlerde ve ofislerde taze gıda tedarikini ve optimum konforu sağlıyoruz. Çözümlerimiz; örneğin soğutma, klima tesisatı, ısıtma, elektrik motorlarının kontrolü ve mobil ekipman için kullanılmaktadır. Yenilikçi mühendisliğimiz 1933 yılına dayanmaktadır ve bugün Danfoss, 40.000 çalışanı ve 100'den fazla ülkede satışlarıyla dünya lideridir. Şirketin kurucusunun ailesine ait özel bir şirketiz.

 
İlginizi Çekebilir: Danfoss Ürün Kataloğu


Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.