elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Aküyü ve Harici Bataryayı Bir Araya Getiren Teknoloji|
PowerAll

Arabanızın boşalan aküsü için bir araba bulmak ya da servis çağırmak yerine küçük bir harici batarya ile hem arabanızı çalıştırabileceğinizi hem de telefonunuzu şarj edebileceğinizi hiç düşünmüş müydünüz? PowerAll’u tasarlayanlar bunu düşündü. Arabanızı ve çoğu elektronik cihazınızı şarj edebileceğiniz, tasarım ve mühendislik inovasyon ödülü sahibi PowerAll'ı gelin daha yakından tanıyalım.



A- A+
10.04.2014 tarihli yazı 13293 kez okunmuştur.

Hepsi Bir Arada Harici Batarya

Aracınızın torpido gözüne hatta cebinize sığan bu harici batarya, aküsü boşalan aracınızı başka bir araca ya da servise gerek kalmadan çalıştırabileceğiniz ve üzerinde bulunan USB portları ile çoğu elektronik aleti şarj edebilmenize olanak sağlayacak şekilde tasarlandı.
 

Taşınabilir Şarj Cihazı

Akıllı telefonlarınızı, tabletlerinizi, kameralarınızı, MP3 çalarlarınızı, taşınabilir oyun sistemleri gibi elektronik cihazlarınızı şarj edebileceğiniz hepsi bir arada bulunan bu harici batarya sizin en iyi yardımcı arkadaşınız olacak. Aynı anda iki ayrı cihazı şarj edebilmeniz için iki adet 5V / 2.1A USB portu ile donatılmıştır. Ayrıca cihazlarınız tamamen şarj edildiğinde PowerAll uyku moduna geçerek kendi bataryasının ömrünü artıracak şekilde programlandı.

 




► İlginizi Çekebilir: Enerjisini Şekerden Alan Batarya Bulundu

 

Aracınız İçin Kullanışlı ve Kompakt

Aküsü boşalan aracınızı PowerAll’un kablolarını akünüze uygun bir şekilde bağlayarak saniyeler içerisinde çalıştırabilirsiniz. PowerAll’un bataryası tam dolu durumunda tam 20 kez aracınızı çalıştırmanıza olanak sağlar. Ayrıca akıllı telefonunuzu da dört kez şarj edebilir.

 

 

Ultra Parlak LED El Feneri

PowerAll’un diğer bir özelliği ise karanlık durumda güçlü LED el fenerini kullanılabilmenizdir. Birden fazla aydınlatma modu ile ister sabit bir ışık ile aydınlatabilir isterseniz de SOS yani yardım ışık flanşını kullanabilrsiniz. PowerAll’un LED ışığı tam bir şarj ile 120 saat boyunca sürekli açık kalabilir.
 

Güvenlik ve Koruma

PowerAll, araçların ve elektronik aletlerin güvenliğini sağlamak için akım ve voltaj koruması, kısa devre, aşırı yük ve şarj korumasını içinde barındıracak şekilde tasarlanmıştır.
 


 
Aküsü boşalan bir Jeep'in PowerAll ile çalıştırılması;
 

 
Kaynak:

►PowerAll
Doğukan KAYGUSUZ Doğukan KAYGUSUZ Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.