elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ABB Robotik ve İmalat Otomasyonu Bölümü 7. Robot Yatırımları Zirve ve Sergisine Yeni Nesil Son Teknoloji Ürünleri ile Katılıyor

ABB Robotik ve İmalat Otomasyonu Bölümü 4-6 Ekim tarihleri arasında 7. Robot Yatırımları Zirve ve Sergisi etkinliği çerçevesinde Viaport Marina Expo Center Tuzla / İstanbul’da yeni nesil son teknoloji ürünleri ve uygulamalarının sunulacağı sergi alanı I-3 standında müşterilerini, eğitim kurumlarını ve sektörün tüm paydaşlarını misafir edecek.



A- A+
03.10.2022 tarihli yazı 4194 kez okunmuştur.
Üç günlük etkinlik süresince, robot kullanan ve robotik otomasyon yatırımı yapmak isteyen müşterilere, robotik ve makine otomasyonu ile ilgilenen tüm eğitim kurumları ile akademisyenlere, sektörün ilgili paydaşlarına farklı yeni nesil son teknolojiler ve uygulamalar, internet bağlantılı servisler ve servis çözümleri sunumları yanında ürün ve servis anlamında dijital dönüşümün geleceği ve teknolojide gelinen son örnekler ile yeni nesil esneklik için uzman robotik ABB Robotik standında sergilenecek. Tüm bunların yanında ziyaretçileri “IRB1300 ve GoFa™” robotlarının hazırladığı sürprizler bekliyor.



Sanal Fuar’da, ABB Ability Internet Bağlantılı Servisler, B&R Makine Otomasyonu ürünleri ile desteklenen robotik görüntü işleme uygulaması, yeni nesil OmniCore kontrol üniteleri, kolaboratif robotlu ark kaynağı ile kolaboratif kuvvet kontrolü uygulamaları gibi bir çok yeni nesil son teknoloji ürün ve uygulamaları ziyaretçilere sunulacak.

 


ABB Robotik ve İmalat Otomasyonu, robotik, makine otomasyonu ve dijital hizmetlerde öncü küresel bir marka olarak otomotiv, elektronik, lojistik gibi çok çeşitli endüstriler için yenilikçi çözümler sunuyor ve bugüne kadar 500 bin'den fazla robot çözümü gerçekleştirdi.

Her ölçekteki müşterinin üretkenliği, esnekliği, sadeliği ve çıktı kalitesini artırmasına yardımcı olan ABB Robotik geleceğin bağlantılı ve kolaboratif fabrikasına geçişleri destekliyor. ABB Robotik & İmalat Otomasyonu, 53'ten fazla ülkede 100'den fazla lokasyonda 11 bin’den fazla kişiyi istihdam ediyor.



ABB, önde gelen bir endüstriyel robot tedarikçisi olarak, kaynak, malzeme taşıma, montaj, kesme, boya ve yüzey işleme, toplama, paketleme, paletleme ve makine besleme uygulamaları için robot yazılımı, çevresel ekipman, modüler üretim hücreleri, sistemler, otonom mobil robotlar (AMR) ve servis hizmetleri sağlamaktadır.

Hizmet verilen pazarlar arasında otomotiv, plastik, metal parça imalatı, dökümhane, elektronik, takım tezgahları, ilaç, gıda ve içecek endüstrileri vb. bulunmaktadır.

► İlginizi Çekebilir: Nasıl Robotik Mühendisi Olunur?

ABB Türkiye Robot Bölümü Genel Endüstri İş Kolu Satış Müdürü Funda Çorakçı BİLSEL “ABB Robotik bölümü olarak her yıl katıldığımız Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi etkinliklerine pandemi sonrası yeniden kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yüksek ziyaretçi katılımı ve ilgisi ile tüm paydaşlarımızı fuardaki standımızda misafir etmeyi bekliyoruz. ABB Robotik, endüstriyel, kolaboratif ve otonom mobil robotlar ile dijital servisler konusunda öncüdür. Biz, müşterilerimizin internet bağlantılı ve kolaboratif olan geleceğin fabrikasına doğru attıkları her adımda, güvenilirlik, esneklik, verimlilik ve güvenliklerini iyileştirmelerine nasıl yardımcı olduğumuzu hafta boyunca anlatmaya çalışacağız.’’ dedi.

Kaynak:



 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.