elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Üniversite & Sanayi Ödülleri' 2014 |
Aday Belirleme ve Ön Talep Formu

Sektöre yön veren, üniversite ve sanayi arasında köprü olan Elektrik Port siz değerli takipçilerimizin görüşleriyle Yılın Enleri'ni seçecek. 2014 yılında akıllarda kalan Ar-Ge ürünlerinden başarılı üniversite etkinliklerine kadar "Benim aday listemde bu da var, çünkü..." dediğiniz sektörden ve üniversitelerden adaylarınızı ön talep formuyla siz değerli takipçilerimizden bekliyoruz.



A- A+
14.01.2015 tarihli yazı 5929 kez okunmuştur.
ElektrikPort Ailesi olarak; Aylık 500.000 ziyaretçimiz ile elektrik, elektronik ve enerji sektörleri başta olmak üzere mühendislik alanında yayın yapmanın yanı sıra üniversite & sanayi işbirliği kapsamında sektörel firmaları ve üniversite kulüplerini bir araya getirme misyonuna sahibiz. Yaklaşık 100.000 kişilik sosyal networkümüz ile sektörde bir sinerji oluşturarak, Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı olmanın vermiş olduğu sorumluluk ile yayın hayatımıza devam ediyoruz.
 
6 yılını tamamlayan ElektrikPort siz değerli takipçilerimizin görüşleriyle Yılın En'lerini seçecek. 2014 yılında akıllarda kalan firma projelerinden, Ar-Ge ürünlerine, yöneticilerden, başarılı üniversite etkinliklerine kadar "Benim aday listemde bu da var, çünkü ..." dediğiniz sektörden ve üniversitelerden adaylarınızı ön talep formuyla siz değerli takipçilerimizden bekliyoruz.

 
2014'ün En Başarılı
Üniversite&Sektör Adaylarını
Siz Belirleyin!


Başarı Nedir? En yüksek ciro, en fazla üretim, yüksek istihdam, en yenilikçi ürün, yeni bir icat, en fazla patent, daha fazla kişiye ulaşmak, daha doğru kişiye ulaşmak, hayat kurtarmak, en fazla bilimsel yayını üretmek, ilham olmak, örnek alınmak... Başarı herkese göre değişebileceği gibi, her kişiye görede farklılık göstermektedir. Siz değerli takipçilerimiz bu yüzden aday gösterirken neden başarılı bulduğunuzu açıklamayı ihmal etmeyin.
 

 
Üniversite Kategorisi '2014

► En Başarılı Üniversite
► En Başarılı Teknopark
► En Başarılı Öğrenci Kulübü
► En Başarılı Üniversite Etkinliği
 

 
Sanayi Kategorisi '2014

► En Başarılı Firma Yöneticisi
► Kablo Sektörü'nün En Başarılı Firması
► Enerji Sektörü'nün En Başarılı Firması
► Otomasyon Sektörü'nün En Başarılı Firması
► Elektronik Sektörü'nün En Başarılı Firması
► Aydınlatma Sektörü'nün En Başarılı Firması
► Anahtar Priz Sektörü'nün En Başarılı Firması
► En Başarılı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi
 
 

Aşağıda bulunan ön talep formunu  doldurarak
2014'ün En Başarılı adaylarını siz belirleyebilirsiniz !

 Aday gösterirken hangi gerekçe ile, neden ve niçin sizce başarılı bulduğunuzu mutlaka belirtiniz. Sizlerden gelecek bilgiler ışığında Üniversite ve Sanayi Kategorisinde kesin adayları belirleyeceğiz.



Gizem Yağmur Kılıç Gizem Yağmur Kılıç Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.