elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Boğaziçi Çevre Ödülleri 2023 |
Yılın Çevrecilerini Sen Belirle

Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü ve IEEE Öğrenci Kolu, çevre ve sürdürülebilirlik alanında gerçekleştirdikleri etkili çalışmalarla öne çıkan adayları kutlamak üzere 3. Boğaziçi Çevre Ödülleri’ni Boğaziçi Üniversitesinin Güney Kampüsü’ndeki Albert Long Hall’de düzenliyor. Detaylar içeriğin devamında...



A- A+
17.12.2023 tarihli yazı 1873 kez okunmuştur.
Çevre dostu uygulamalara katkıda bulunan ve başarılarıyla dikkat çeken adayları ödüllendirmeyi amaçlayan Boğaziçi Çevre Ödülleri, çevre ve sürdürülebilirliğe olan bakış açısını güçlendirmeyi miras olarak aktarmaktadır. Halk da oylamaya katılarak çevre ve sürdürülebilirlik konusunda söz sahibi olabilmekte, böylece etkinlik genel bilincin artması hakkında bir etkiye sahip olmaktadır.




Program Detayları
:
Bu yılki ödül töreni, geçirdiği yıllarda olduğu gibi, çevre ve sürdürülebilirlik konularında gösterilen çabaları kutlamak ve ödüllendirmek üzere tasarlanmıştır. Programın temel aşamaları şu şekildedir:

Adayların Duyurusu: Ödül için aday olan şirketler, kurumlar ve bireyler; çevresel etki, yenilik, ölçülebilir sonuçlar ve toplumsal katkı gibi kriterlere göre dikkatle seçilmişlerdir. Adayların kim oldukları ve yaptıkları projeler, daha önce 1 Aralık tarihinde yapılan sosyal medya duyurusu ile kamuoyuna açıklanmıştır.

Ödül Töreni: Kazananlar sürpriz olacak şekilde, 22 Aralık tarihinde düzenlenecek Boğaziçi Çevre Ödülleri’nde etkinlik günü açıklanacak ve ödüller takdim edilecektir. Böylece katılımcılara sürpriz bir deneyim sunulacak ve ödül törenine katılan herkes için heyecan artacaktır.

Sürprizler ve İkramlar: Elbette Boğaziçi Çevre Ödülleri sadece bir ödül gecesi olmaktan çok uzakta. Etkinliğe katılan çevre ve sürdürülebilirlik konularıyla ilgili misafirlerimizi sürpriz etkinlikler ve ikramlar da beklemekte.


Yılın çevrecilerini belirlemede söz sahibi olmak ve bu muhteşem etkinliği kaçırmamak için oylamayı ve biletinizi almayı unutmayın
.

Tüm bunlara ve adayların paylaşıldığı Boğaziçi Çevre Ödülleri’nin Instagram hesabına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Instagram: https://www.instagram.com/bogazicicevreodulleri/
Oylama için: https://buec.com.tr/oylama/
Bilet linki: https://www.biletimgo.com/etkinlik/bogazici-cevre-odulleri-5338


Kaynak


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.