elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Verimli Enerji |
Gelişen Sanayi Projesi

Enerjinin verimli kullanabilirliğini sağlamak amacıyla Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Başkanlığı tarafından yürütülen ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından da mali olarak desteklenen Verimli Enerji - Gelişen Sanayi Projesi tamamlandı.



A- A+
09.11.2013 tarihli yazı 7632 kez okunmuştur.
Verimli Enerji - Gelişen Sanayi ProjesiTrabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmalarda ön etüt incelemesi yapılarak ve sonuç raporları firmalara dağıtılarak tamamlandı. Raporların dağıtılmasının ardından, sonuçları tartışmak, görüş alış verişinde bulunabilmek amacıyla bölge firmaları, Enve Enerji yönetici ve mühendislerinin de katılımlarıyla bir toplantı tertip edildi. Toplantıda bölgenin enerji verimliliği tasarruf odakları anlatılırken, firmaların alması gereken önlemler ve konuyla ilgili ulusal ve uluslar arası fon kaynakları hakkında bilgi verildi.


İlginizi Çekebilir: Neden Enerji Verimliliği

 


Projede şirketlerin karşılaştıkları problemler konusunda ışık tutması ve gerçekleştirecekleri faaliyetleri organize etmelerine yardımcı olunması  hedeflendi. Ayrıca kaynak ve ulaşılabilirlik konusunda sektörde yer alan kurumlara rehber olunması, faaliyetlerin bilinçli, planlı ve programlı bir şekilde tamamlanması, en önemlisi de sürdürülebilmesi konusunda tüm kesimlere destek sağlanacağı vurgulandı.

 


Son olarak projenin sonuçları itibarıyla enerji verimliliğine katkı yapmasını temenni edilerek; projeyi mali olarak destekleyen Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'na, fabrikalarında inceleme yapılmak üzere kapılarını açan sanayicileri, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nin tüm çalışanlarına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür edildi.



 
Orçun ŞEN Orçun ŞEN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır