elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Munters Form'da Adres ve Görev Değişikliği

Türkiye'de 25 yıldır faaliyet gösteren ve 2009 yılından bu yana Mersin serbest bölgede Soğutma Petekleri, Havalandırma Fanı imalatı ve Nem Alma Cihazları ithalatı gerçekleştiren Munters Form, Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni merkez ofis ve fabrikasına taşındı.



A- A+
23.11.2013 tarihli yazı 13887 kez okunmuştur.
İlaç, gıda, elektronik ve tarım gibi sektörlerde yer alan firmalar için  optimize edilmiş iç mekan iklim çözümleri sunan Munters Form, 7.000 metrekarelik Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni üretim tesisinde Soğutma Petekleri ile Havalandırma Fanı imalatı ile birlikte Nem Alma Cihazları ithalatı gerçekleştiriyor.
 

İlginizi Çekebilir: Klimalar Nasıl Çalışır?

 


Munters Form Endüstri Sistemleri A.Ş

Munters firması 1955 yılında İsveç'te Nem Alma cihazları ve Evaporatif Soğutucu imalatı konusunda kurulmuş ve ürünleri ile ilgili patent altında imalata başlamıştır. Form tarafından 1986 yılından beri sürdürülen başarılı temsilcilik faaliyetleri ve ulaşılan yüksek satış potansiyeli sonucunda 2006'da Munters Form Endüstri  Sistemleri A.Ş. olarak ayrı bir firma haline getirilmiştir. 2008 yılında ise faaliyetleri aynı şekilde sürdürülmek üzere, çoğunluk hissesi Munters tarafından satın alınarak bir Türk - İsveç Joint Venture firması haline gelmiştir.
 


Munters Form Genel Müdürlüğünde Atama
 
Munters Form Endüstri  Sistemleri A.Ş Genel Müdürü pozisyonuna Suat Güven atandı. Güven, yeni görevine 1 Ekim 2013 itibariyle başladı.

 
 

1967 İstanbul'da doğan Suat Güven, 1990 yılında İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü'nden  mezun oldu ve aynı yıl Güney Afrika Cumhuriyeti'nde, Anglo American adlı madencilik şirketinde Maden Mühendisi olarak çalışmaya başladı. 1994 yılında Türkiye'ye dönerek, Çayeli Bakır İşletmeleri'nde  Maden Mühendisi olarak çalışan Güven, 1999 yılında İstanbul'da Set Grup'a ait Set Beton A.Ş.'de Operasyon Müdürü pozisyonunda göreve başladı. 2002 yılında  Atlas Copco Türkiye'ye İnşaat ve Maden Bölüm Müdürü olarak geçiş yaptı. 2006 yılına kadar ayni pozisyonda çalıştıktan sonra, yine aynı firmada Elektrikli Kompresörler Bölüm Müdürü oldu. 2011 yılında  Atlas Copco'da Endüstriyel El Aletleri İş Sahası Genel Müdürlüğü görevine getirildi.  1 Ekim 2013 itibariyle de Munters Form A.Ş'de Genel Müdür olarak çalışmaya başlayan Suat Güven Evli ve  bir çocuk babasıdır.


Form Şirketler Grubu
                                        
1965 yılında Ankara’da kurularak çalışmalarına başlayan Form Şirketler Grubu, İklimlendirme ve Yenilenebilir enerji alanında, yaşam ve imalat kalitesini arttıracak cihazların üretim ve temini ile birlikte düzenli bakımını sağlamaktadır. Form Şirketler Grubu’nun merkez ofisi Maslak İstanbul'dadır. Ankara, Antalya, İzmir, Adana ve Bursa’da da bölge müdürlükleri bulunmaktadır. Klima faaliyetlerinde Merkezi Klima sistemleri ve VRF cihazları temin eden Form Şirketler Grubu, her tür binanın, fabrikaların ve alışveriş merkezlerinin cihaz teminini sağlar, kurulum ve bakım faaliyetlerini gerçekleştirir. Yerli imalat olarak Günışığı aydınlatma ürünleri, Doğal havalandırma üniteleri, Evaporatif soğutucular ve hava kanalları ürünleri imal eden Form Şirketler Grubu, ayrıca güneşten elektrik elde eden Fotovoltaik sistemlerin projelendirme ve anahtar teslim kurulumunu sağlamaktadır. Form Şirketler Grubu; İklimlendirme, İmalat, Yenilenebilir Enerji ve Bakım-Servis olarak ayrılmaktadır.
 
Orçun ŞEN Orçun ŞEN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır