elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Skype'nin Kurucularından Yeni Uygulama |
Wire

Internet hayatımızın bir parçası oldu bununla birlikte hızlı iletişim yaygınlaştı. Anlık mesajlaşma nedir? Wire uygulaması nasıldır? Skype'nin kurucularından ne gibi yenilikler geldi? Gelin hep beraber göz atalım.



A- A+
05.12.2014 tarihli yazı 6253 kez okunmuştur.
Anlık mesajlaşmanın günümüzdeki yeri ve önemi oldukça önemli bir hal almaya başladı. Normal mesajlaşma demode olup kullanılmaz hale geldi. Çünkü mesajlaşma dışında bir de resim, ses, video paylaşımları öne çıktı. 
 

 


Ailelerimiz bile artık internet üzerinden mesajlaşmaya başladık. "Napıyorsun kızım?" mesajına karşılık olarak yediğimiz yemeğin resmini çekip gönderiyoruz.
 

İnternet üzerinden mesajlaşmada pazarın büyük payına hepimizin bildiği gibi whatsap sahip. Başka programların birçok yenilikleri olmasına rağmen WhatsApp pazar üstünlüğünü her zaman koruyor.
 

Skype ise internetten videolu görüşme yapmamızı sağlayan en büyük ve en bilinen ağlardan biridir. Whatsapp, Viber, Facebook, Messenger gibi pazar yelpazesi geniş bir alana yeni programı Wire ile giriş yapıyor.
 

Wire'nin arka plan görüntüsü için oldukça iyi bir yatırım yapılmış. Ayrıca Youtube ve Soundcloud desteğini de alarak sesleri HD kaliteye çıkarıyor. 
 

 


Wire'nin ne gibi farklılıkları var? 
 
Wire ile telefondan görüşme yaparken bilgisayarınızı açtığınızda masaüstünden görüşmeye devam edebileceksiniz. Tablet, telefon ve bilgisayarlar üzerinden tüm işletmeler kullanılabilecek. 
 

 
Şimdiden Wire adından çok söz ettireceğe benziyor. Bakalım ileride nasıl olacak... 


Kaynak:
►theverge
Ece ÜLKER Ece ÜLKER Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.