elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

YAZARIN TÜM MAKALELERİ Oktay Çetinkaya

Hidrojen Enerjisi ve KARADENİZ

Hidrojen Enerjisi ve KARADENİZ Fosil yakıtların tükenmeye yüz tutması, yenilenebilir enerjinin yüksek maliyetli oluşu ve diğer kaynakların doğaya zararlı etkileri göz önüne alındığında temiz ve ekonomik bir enerji imkanı sunan hidrojenin artı ve eksilerini, Türkiye’deki mevcut potansiy...

devam >>
Onur Basat | Go Green in the City Röportajı

Onur Basat | Go Green in the City Röportajı Bu yıl 3.’sü düzenlenen Go Green in the City yarışması hakkında merak edilen soruları Schneider Electric İşe Alım ve İşveren Marka Yöneticisi Onur Basat’a sorduk. Ayrıntılara ropörtajımızdan ulaşabilirsiniz.

devam >>
LED Entegreli USB Şarj Kabloları Karanlık Sorununu Ortadan Kaldırıyor

LED Entegreli USB Şarj Kabloları Karanlık Sorununu Ortadan Kaldırıyor USB Micro Light şarj kablosu kullanıcılarına yetersiz ışığa sahip ortamlarda dahi micro-USB bağlantı noktalarının kolayca tespiti için entegre bir LED sistemi sunuyor.

devam >>
İngiliz Ordusu İçin Elde Taşınabilir İnsansız Hava Araçları İthal Edildi

İngiliz Ordusu İçin Elde Taşınabilir İnsansız Hava Araçları İthal Edildi Afganistan’da görev yapan Birleşik Krallık Kuvvetleri için avuç içi büyüklüğünde Black Hornet Nano ithal edildi. Kendi küçük ama önemi büyük olan bu insansız hava araçlarıyla tehlikeli koşullardaki muhtemel kayıpların önüne geçilmesi planlanıyor.

devam >>
iPhone'unuzu Profesyonel Kameraya Çevirin

iPhone'unuzu Profesyonel Kameraya Çevirin Akıllı telefonunuz mu yoksa profesyonel kameranız mı? Tek bir cevap hakkınız var ama kararsız mısınız? O halde gelin sizin için her iki seçeneği de mümkün kılalım. Karşınızda The Daylight Viewfinder: iPhone'dan Kamera!

devam >>
Cep Telefonlarının 40 Yıllık Tarihi

Cep Telefonlarının 40 Yıllık Tarihi Cep telefonlarının 40 yıllık mazisine doğru küçük bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise, 'tuğla'dan akıllı telefon teknolojisine kadar olan süreç hakkında detaylı bilgiye bu yazımızla ulaşabilirsiniz.

devam >>
İşte Yeni Google Images

İşte Yeni Google Images Google, aldığı geri beslemeler sonucu görsel arama motoru Google Images'i güncellediğini duyurdu. Yeni tasarım Şubat ayı içerisinde kullanıcılarla buluşacak.

devam >>
Galaxy S4'ün Çıkış Tarihi ve Yeni Özellikleri Sızdırıldı

Galaxy S4'ün Çıkış Tarihi ve Yeni Özellikleri Sızdırıldı Günümüz akıllı telefon piyasasını yöneten en önemli şirketlerden biri olan Samsung'un amiral gemisi Galaxy SX serisinin yeni modeli S4, sızdırılan bilgilere göre Nisan ayında kullanıcılarına ulaşacak.

devam >>
Yeni Toyota Avalon Kablosuz Şarj İmkanı Sunuyor

Yeni Toyota Avalon Kablosuz Şarj İmkanı Sunuyor Şarj aletinizi evde unutmaktan bıktınız mı? Ya da siz de araç şarjlarıyla sürekli olarak sorun yaşayanlardan mısınız? Cevabınız evet ise, kablosuz şarj ile tüm sıkıntılarınızı unutacaksınız.

devam >>
NASA’nın yeni umudu: LED

NASA’nın yeni umudu: LED Günümüz astronotlarının yaşamış olduğu en büyük problem olan uykusuzluğa LED paneller ile çözüm arayan NASA, Uluslararası Uzay İstasyonu'na büyük bir yatırım yapmaya hazırlanıyor.

devam >>
Toplam 21 içerik bulundu. Görüntülenen 1 - 10
1 2 3