elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Elektrik Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor

Teknolojik yatırımlarla sürekli desteklenen güvenli ve kaliteli ürün yapısını geliştirerek, yenilikçi ve küresel trendlere uyan özgür ürün tasarımları ile koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefleyen Sigma Elektrik, bu vizyona giden yolda en önemli basamaklardan birisinin eğitim olması bilinciyle hareket etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Haydarpaşa Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ile Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerini fabrikamızda misafir ettik.



A- A+
20.06.2019 tarihli yazı 6685 kez okunmuştur.
Sigma Elektrik olarak Haydarpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrencilerimizi büyük bir keyifle ağırladık.



Genel fabrika tanıtımımızın ardından, üretim departmanlarımızı gezen öğrencilerimiz, Fabrika Müdürümüz Sn. , Pazarlama & Satış Direktörümüz Sn. İlker İşgör ve Pazarlama ve Kurumsal İletişim Yöneticimiz Sn Merve GÜRHAN tarafından verilen eğitimlerle ürünlerimiz ve firmamız hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.








Ürün Seçim Kılavuzumuzu İncelemek İster misiniz?



 

Sigma Elektrik Hakkında 
 

SİGMA ELEKTRİK yerli üretimi ile hem Türkiye’ye hem de Dünya pazarlarına hizmet vermektedir. SİGMA ELEKTRİK uzman kadrosunun vermiş olduğu güç ile Türkiye’nin yedi bölgesindeki bayi yapılanmasıyla; Avrupa, Amerika, Afrika ve Asya kıtalarındaki, 55 ülkede bulunan distribütörleri ile beraber Alçak Gerilim Şalt Ürünleri sektöründe; Alçak Gerilim Devre Kesicileri, Otomatik Sigortalar, Alçak Gerilim Akım Transformatörleri, Alçak Gerilim Kontaktörleri başta olmak üzere çeşitli AG Koruma ve Ölçü Cihazlarıyla sektöre hizmet vermektedir.



Sigma Elektrik Tanıtım Filmi


">



                   

Kaynak