elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

GSL Mühendislik Mobilefest 2023 Telekomünikasyon Konferans ve Fuarına Katılacak

GSL Mühendislik, 26-28 Ocak’ta gerçekleşecek Mobilefest 2023 telekomünikasyon konferans ve fuarına katılacak. Dünyanın önde gelen endüstriyel IoT ve M2M donanım üreticilerinin katma değerli distribütörü GSL Mühendislik, etkinliğin “Silver Sponsor”u olarak Mobilefest 2023'te endüstriyel 4G/5G çözümlerini sergileyecek ve aynı zamanda Proje ve Satış Mühendisi Bilgehan Karakuş “5G’nin Endüstride Kullanımı ve Özel Networkler” konulu bir oturuma panelist olarak katılacak.



A- A+
09.01.2023 tarihli yazı 6219 kez okunmuştur.
ExpoHIS tarafından hayata geçirilen ve yerli bilişim firmalarının yeni teknolojilerini tanıtıp uluslararası iş birlikleri sağlayacağı Mobilefest İletişim Teknolojileri Fuarı ve Konferansı, ürün ve hizmetlerini sergilemek, marka bilinirliğini artırmak isteyen bilişim firmalarını aynı çatı altında buluşturmak için gün sayıyor.
 

Neden Mobilfest


Eskiden mobil denildiğinde aklımıza ilk önce mobil cihazlar geliyordu. Günümüzde ise teknoloji veri paylaşımı ve erişime bağlı olarak gelişiyor ve yaygınlaşıyor. Artık Mobil veriye, bilgiye, cihazlara ve insanlara her yerde ve her zaman erişim anlamına geliyor. Otomasyondan otomotive, eğitimden sağlığa kadar tüm sektörler yeni teknolojiler ile büyüyor ve şekil değiştiriyor. Gelecek mobilite ve buna bağlı akıllı teknolojiler ile şekillenirken, bu teknolojiler ekonomilere yön veriyor. Bu bağlamda Mobilefest’in açılımı: “Mobile Futuristic Exhibition of Smart Technologies“. Fuarın amacı; hizmet ve teknoloji sağlayıcılarını, girişimleri, yazılım üreticilerini, ajansları ve markaları yeni işbirliği imkanları ve gelir kaynakları oluşturmak amacıyla yerli ve yabancı iş insanları ve yatırımcılarla buluşturmak. Bunu hayata geçirirken, Türkiye’de üretilen hizmet ve teknolojileri de öne çıkartmak ve dünyaya duyurmak.


Uzman ekibiyle Türkiye'nin 5G'ye hazırlık sürecinde şimdiden çok sayıda 5G uygulaması devreye almış bulunan GSL, sahadaki 5G deneyimlerini de Mobilefest'te paylaşıyor olacak. Etkinlikte ayrıca, GSL’nin MEXT’te Vodafone Business ile ortaklaşa gerçekleştirilen 5G uygulamalarının devreye alınmasında aktif rol alan Proje ve Satış Mühendisi Bilgehan Karakuş 27 Ocak saat 11:20’de “5G’nin Endüstride Kullanımı ve Özel Networkler” konulu bir oturuma panelist olarak katılacak.




Mobilefest 2023, Türkiye’yi Teknoloji Üssü Konumuna Taşıyacak

 
Büyüyen dijital dünyada yeniliğe, kaliteye ve hıza odaklanan Türk yazılım ve bilişim şirketleri, Mobilefest 2023 ile uluslararası satın almacılara ürün ve hizmetlerini sunacak. Fuarda dijital çözümlerini tanıtmayı ve iş ağını genişletmeyi hedefleyen bilişim firmaları, başta Ortadoğu, Afrika, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler olmak üzere toplam 20 ülkeden 100’ün üzerinde satın almacılara ürün ve teknolojilerini tanıtma fırsatı bulacak. Fuarın katılımcı firma ve ziyaretçileriyle birlikte Türkiye’yi dünyada teknoloji üssü konumuna taşıması hedefleniyor.


Ziyaretçi olarak katılmak için tıklayınız...


GSL Mühendislik Hakkında


1988 yılında Ankara’da kurulan GSL, 30 yılı aşkın geçmişi boyunca bir çok değişik kategorideki elektronik malzeme ve sistemler üzerine faaliyet göstermiştir. Günümüzde bilişim ve iletişim teknolojileri ürünleri, endüstriyel ağ ve otomasyon bileşenleri alanında satış, proje danışmanlığı ve teknik destek hizmetleri sunmaktadır. Benimsediği üstün kalitede hizmet ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkeleri, pazarlama bölümünden satış sonrası destek bölümüne kadar GSL ailesindeki herkes tarafından özümsenmiştir. Verilen hizmetteki kalite anlayışı, 2014 yılından bu yana TSE ve ISO sertifikalarıyla da her yıl tescillenmektedir.

GSL, yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimini otomasyon ve network sistemleri için dünyanın lider çözüm sağlayıcılarından biri olan Moxa ile 2003’te yaptığı distribütörlük anlaşmasıyla birleştirmiş, anlaşmadan itibaren çalışmalarını bu sektörde yoğunlaştırmıştır. Bu anlaşma sonrasında, endüstriyel otomasyon ve haberleşme sektöründe dünyanın en üst düzey teknolojisini üreten firmaların çözümlerinin Türkiye’nin önemli projelerinde de kullanılabilmesinin önünü açmıştır. GSL, Moxa ile anlaşması sonrasında distribütörlük portföyüne Digi, Robustel, Kyland, Ekosinerji gibi markaları da ekleyerek Türkiye’de endüstriyel donanımlarda kalite anlayışının yaygınlaşması için son derece önemli bir rol üstlenmiştir. Türkiye bilişim sektörünün ilk 500 bilişim şirketinden biri olan GSL, 2016’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketinden biri olarak gösterilmiştir. Müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde tespit etmek, onlara bu ihtiyaçları doğrultusunda olabilecek en ekonomik, en kaliteli ve en pratik çözümler ve alternatifler sunmak, müşterilerin daimi memnuniyeti için gerekli her türlü desteği vermek GSL’nin en önemli misyonudur.

 
►İlginizi Çekebilir: GSL Mühendislik | Blog
 


5G Denilince Aklınıza Ne Geliyor?