elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ElektrikPort Yılın En Etkili Teknoloji Haber Sitesi'ne Aday!

IEEE Kulübü ve Bi’renk tarafından, 2014’e renk katan yılın enlerini belirleyen ve kullanıcıların da aday belirtebilidiği “Yılın Renkleri 2014” yarışmasında “Yılın En Etkili Teknoloji Haber Sitesi” kategorisinde aday gösterilen Türkiye’nin en büyük mühendislik portalı ElektrikPort oylarınızı bekliyor! Tüm kategorilerin 1.lerini en çok tahmin eden katılımcısının iPhone 6 kazanacağı bu yarışmanın detayları haberimizde.



A- A+
11.01.2015 tarihli yazı 11923 kez okunmuştur.
Türkiye’nin en büyük mühendislik portalı ElektrikPort, IEEE Türkiye ve Bi’renk tarafından organize edilen “Yılın Renkleri 2014” yarışmasının “Yılın En Etkili Teknoloji Haber Sitesi” kategorisinde aday gösterildi. Katılımcıların iPhone 6 kazanabileceği bu yarışmaya buradan ulaşabilir ayrıca aşağıdaki linkten “Yılın En Etkili Teknoloji Haber Sitesi” kategorisinde ElektrikPort’a oy vererek bizleri destekleyebilirsiniz.
 
 
  
 
  
Kullanıcıların da listeler hazırlayarak aday gösterebildiği Yılın Renkleri yarışması, 2014 yılına farklı bi’renk getiren ünlülerin, markaların, videoların, kampanyaların, fenomenlerin belirlenmesini sağlıyor. Ayrıca tüm kategorilerin 1.lerini en çok tahmin eden katılımcının iPhone 6 kazanacağı yarışma Şubat ayının ilk haftasına kadar devam ediyor.
  
  
  
Yarışmaya katılmak ve oy kullanmak için siteye girdikten sonra istediğiniz kategoriyi seçerek belirlediğiniz adaya oy veriyorsunuz. Kendinizin de istediğiniz başlıklarda listeler oluşturup adaylar gösterebildiğiniz yarışmada iPhone 6 ödülünü kazanma şansınızı artırabilirsiniz. Ayrıca belirlediğiniz adayın kazanmasını istiyorsanız sosyal medya hesaplarınızda adayınızı paylaşarak daha fazla destek alabilirsiniz.
   
 
 
 
Kaynak:

►bi’renk
Osman Öztürk Osman Öztürk Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.