elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ElektrikPort Takipçileri 2014'ün En Başarılılarını Seçti

Üniversite & Sanayi işbirliği kapsamında sektörel firmaları ve üniversite bileşenlerini bir araya getirerek sektörde sinerji oluşturmayı hedefleyen ElektrikPort bu sene bir ilki gerçekleştirerek Üniversite & Sanayi kategorilerinde Yılın Enlerini seçti. Detaylar haberimizde...



A- A+
12.03.2015 tarihli yazı 14422 kez okunmuştur.
Üniversite & Sanayi işbirliği kapsamında sektörel firmaları ve üniversite bileşenlerini bir araya getirerek sektörde sinerji oluşturmayı hedefleyen ElektrikPort bu sene bir ilki gerçekleştirerek Üniversite & Sanayi kategorilerinde Yılın Enlerini seçti. 2 farklı kategoride toplam 13 disiplinde adaylar ElektrikPort takipçileri tarafından aday belirleme sürecinde site üzerinden açılan form ile belirlendi. Yaklaşık 3 hafta süren oylamada toplam 2264 kişi oy kullandı.



 
Üniversite Kategorisi '2014

► En Başarılı Üniversite
► En Başarılı Teknopark
► En Başarılı Öğrenci Kulübü
► En Başarılı Üniversite Etkinliği
 

 
Sanayi Kategorisi '2014

► En Başarılı Firma Yöneticisi
► Kablo Sektörü'nün En Başarılı Firması
► Enerji Sektörü'nün En Başarılı Firması
► Otomasyon Sektörü'nün En Başarılı Firması
► Elektronik Sektörü'nün En Başarılı Firması
► Aydınlatma Sektörü'nün En Başarılı Firması
► Anahtar Priz Sektörü'nün En Başarılı Firması
► 
En Başarılı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi
► En Başarılı Sektörel Dernek

Ödül töreni bu yıl yine ilk defa ElektrikPort tarafından üniversiteler ile mühendislik sektöründeki kurum ve kuruluşlardan bayanların katılımı ile gerçekleştirilen Kadınlar Günü kahvaltısında YTÜ Hisarüstü Tesisleri’nde düzenlendi.

Ödül alan kurum ve kuruluşların bayan yöneticilerine plaketleri, ElektrikPort Genel Müdürü Ayça Ayçiçek tarafından takdim edildi. Üniversite kategorisinde; En Başarılı Üniversite İTÜ, En Başarılı Teknopark YTÜ Teknopark, En Başarılı Öğrenci Kulübü SAİTEM, En Başarılı Üniversite Etkinliği YTÜ RLC Günleri oylama sonucunda seçildi. Üniversite Kategorisi’nde plaketler, İTÜ’den Prof. Dr. Sermin Onaygil’e, YTÜ Teknopark’tan Naciye Özdemir’e, SAİTEM’den Pelin Okay, Nur Özcan ve Nurgül Gümüş’e, YTÜ IEEE’den Elif Coşkun ve Ayşenur Çalışkan’a teslim edildi.
 

Sanayi kategorisinde; En Başarılı Firma Yöneticisi Canan Özsoy, Enerji Sektörünün En Başarılı Firması Zorlu Enerji, Anahatar&Priz Sektörünün En Başarılı Firması VİKO, Elektronik Sektörünün En Başarılı Firması Aselsan, Kablo Sektörünün En Başarılı Firması Hes Kablo, Aydınlatma Sektörünün En Başarılı Firması Philips Aydınlatma, Otomasyon Sektörünün En Başarılı Firması Schneider Electric, En Başarılı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi Aydınlık Bir Gelecek İçin Projesi ile VİKO, En Başarılı Sektörel Dernek ETMD oylama sonucunda belirlendi. Sanayi Kategorisi’nde plaketler, General Electric firmasından Canan Özsoy’a iletilmek üzere Aslı Duran’a, Zorlu Enerji’den Hande Özbakır’a, VİKO’dan Burcu Hüsem’e, Philips’ten Tuğba Kuzyaka’ya, ETMD’den Zeynep Köroğlu’na teslim edildi.
 
 
 
 

ElektrikPort Hakkında

ElektrikPort aylık 500.000 tekil ziyaretçisi, 1.000.000’dan fazla sayfa görüntüleme sayısı ve 100.000’in üzerinde facebook takipçisi ile “Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı'dır. Elektrik, elektronik ve enerji sektörleri başta olmak üzere tüm mühendislik sektörlerine yönelik, haber, röportaj, teknik bilgi ve makale yayını yapan, aynı zamanda üniversite ¬sanayi işbirliği kapsamında sektörel firmaları ve üniversite bileşenlerini bir araya getirerek sektörde sinerji oluşturmayı hedefleyen ElektrikPort, firma sahiplerinden mühendislere, müteahhitlerden teknisyenlere, satın alma kararını veren yetkililerden son kullanıcılara, akademisyenlerden üniversite öğrencilerine kadar geniş bir kitleye hitap etmektedir.
 
ElektrikPort, üretimden pazarlamaya, teknoloji transferinden ekipmana, insan kaynaklarından bilgi kaynaklarına kadar ilgili herkesin tüm gereksinimlerine çözüm arıyor. Elektrikport.com, içeriğindeki sektörler ve konularla ilgili olarak yoğun bir haber ve araştırma faaliyeti yürütür. Elektrik dünyasının nabzını tutar, gelişmeleri ve yeni ürünleri tanıtır. Aynı zamanda sektör yetkilileri ile sıcak bir iletişim kurarak iş dünyasındaki sorunları, çözüm önerilerini ve beklentileri aktarır. Üretecinin ürün veya hizmetini, doğru hedef kitle ile buluşturmayı amaçlar; bu yönüyle de işletmelerin iş dinamiklerini, çalışan kesimin de sektörel ihtiyaçlarını aksatmadan sürdürebilmesine imkan tanır. Tüm üniversite öğrencilerini sektör bilgileriyle donatan; aynı zamanda sektörü geleceğin insan kaynaklarıyla buluşturan Elektrikport.com, bu yönüyle de üniversiteler ve markalar arasında bir köprü kuruyor. Bu buluşmayla elektrik ile ilgili tüm sektörler parlak fikirlere kavuşuyor, kendini geliştirecek, hatta bir anlamda “Ar-Ge” oluşturabilecek bir dinamizm kazanıyor.
 
 
 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.