elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss Soğutma Danimarka’da

Danfoss soğutma segmenti müşterileri Danimarka ve Fransa’da teknik detayları ilk ağızdan öğrenme şansı yakaladı.



A- A+
13.02.2020 tarihli yazı 21849 kez okunmuştur.
Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, Türkiye’den soğutma segmentinde birlikte çalıştığı seçkin üretici firmalar ile Danimarka’ya teknik bir gezi düzenledi.
 
Danfoss’un global yapısını ve sektördeki başarılarını yerinde görme şansı elde eden müşteriler, farklı fabrikaların genel yapılarını görme ve ürün sunumlarını ilk ağızdan dinleme şansı buldular. Yapılan teknik gezi kapsamında ilk olarak Nordborg'daki Danfoss Genel Merkezi ve expansion valf (genleşme valfi) fabrikası, ardından Danfoss Müzesi ile Grasten’deki güç çözümleri fabrikası, Kolding’de yer alan selenoid valf fabrikası ve Rodekro’daki ana lojistik merkezi ziyaret edildi.


 

Fransadaki kompresör fabrikasına geçerek satış ve pazarlamadan sorumlu Bölgesel Segment Direktörlerinin teknik sunumlarını dinleyen ziyaretçilerin gezisi, fabrika ve test merkezi turu ile tamamlandı. Katılımcılar, bol soru cevap ile geçen eğitim hakkında memnuniyetlerini bildirdiler. Genel olarak kazanımı yüksek ve teknik açıdan verimli bir program olduğunu dile getirdiler.
 

Danfoss Hakkında:

Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynakla daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap veren Danfoss’un ürün ve hizmetleri soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Danfoss, aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ek olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermektedir. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 27 bin çalışanı ve müşterileriyle Danfoss, günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hâlâ kurucu ailenin elinde bulunmaktadır.

Kaynak:



 

GÜNÜN FİRMASI