elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sürdürülebilir bir Dünya için Teknoloji Ödülü |
xplore 2023

Phoenix Contact, 20 yılı aşkın süredir düzenlediği uluslararası teknoloji ve eğitim yarışması "xplore"un başvurularının başladığını duyurdu. Detaylar haberin devamında...



A- A+
14.04.2022 tarihli yazı 7773 kez okunmuştur.
Phoenix Contact, "Sürdürülebilir bir Dünya için Teknoloji Ödülü" sloganı ile hayata geçirilen Xplore 2023 yarışmasında, sürdürülebilir bir dünya için günlük hayat çözümleri veya sürdürülebilir bir dünya için teknoloji ve kalifikasyona yönelik eğitim çözümlerini arıyor.

Tüm dünyadan öğrenciler, teknikerler, stajyerler ve genç profesyonellerin tümü yarışmanın katılımcısı olabilmektedir. Phoenix Contact, bu eğitim ve teknoloji yarışmasıyla, uluslararası 100 takımın sürdürülebilirlik konusundaki yenilikçi çözümlere ilişkin proje fikirlerini uygulamaya geçirmelerini destekleyecektir. Takımlar, jüri kararı ile yarışmaya kabul edilmelerinin ardından, Phoenix Contact'ın her biri 3,000€ değerindeki ürün ve yazılımları arasından seçim yapıp onları uygulamaya başlayabileceklerdir. En iyi 20 takımın Almanya'ya davet edileceği büyük final, Phoenix Contact'ın 100. yıl dönümü olan 2023 yılının Ekim ayında gerçekleştirilecektir.
 


 
Konular

Sürdürülebilir bir dünyada günlük hayat için teknik çözümler

Sürdürülebilir hedeflere ulaşmak için teknolojinin yenilikçi tarzda nasıl kullanılabileceği konusunda fikirler aranıyor. Çok farklı fikir ve uygulamaları teşvik etmek için beş ana konu tanımlandı. Bunlar;

Akıllı Enerji
► Akıllı Altyapı
► Akıllı Bina
► Akıllı Endüstri
► Akıllı Mobilite


Peki yarışmaya kimler katılabilir?

Mesleki eğitim alan tüm birey ve gruplar yarışmaya katılabilir. Örneğin, küçük veya büyük öğrenciler, stajyerler, öğretmenler, genç bilim insanları ve kurucular. Grup büyüklüğü açısından bir üst limit söz konusu değildir. Rekabetin uluslararası olması sebebiyle, projelerle ilgili iletişim süreçleri ve sunumlar İngilizce olarak gerçekleşecektir.
 


 
Siz de sürdürülebilir bir dünyaya ilişkin fikirlerinizle geleceği şekillendirmek ister misiniz?

O halde, “xplore 2023 Sürdürülebilir bir Dünya için Teknoloji Ödülü” yarışmasına katılım için projenizi ve ekibinizi oluşturun...

Yarışmaya katılım koşulları için tıklayın...


Xplore 2023 için Zaman Çizelgesi


15 Şubat- 30 Haziran 2022: Başvuru Aşaması
 1 Temmuz- 31 Ağustos 2022: En iyi 100 projenin jüri tarafından seçilmesi
 Eylül 2022: "xVention" dijital konferansında 100 proje ekibinin duyurulması - bir "xApp" sunumu dahil
► Aralık 2022- Eylül 2023: 100 proje ekibi için planlama ve uygulama aşaması
 Ekim 2023: Almanya'da büyük final etkinliği


xplore: Bir Yarıştan Çok Daha Fazlası


Phoenix Contact neredeyse 100 yıldır teknolojik yeniliği temsil etmektedir. Bu, daima her xplore yarışmasının temeli olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Çok çeşitli konular hakkında farklı olağanüstü fikirlere ilave olarak xplore, ilk önce bölgesel olarak ve daha sonra Almanya'daki büyük finalde tüm adayların oluşturduğu küresel topluluk içerisinde uluslararası ölçekte canlı bir fikir alışverişi ile öne çıkmaktadır: xplore herkesin bağlantı içinde olacağı yoğun aktivitelerle doludur. 

Daha fazla bilgi ve kayıt için tıklayınız.

Detaylı soru ve önerileriniz için xploretr@phoenixcontact.com adresinden Phoenix Contact'a ulaşabilirsiniz. Önümüzdeki heyecan verici süreçte tüm katılımcılara iyi şanslar ve başarılar diliyoruz.

Detaylar için videoyu izleyiniz.




Kaynak:
 
     

                                                        

                   
Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır