elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Elektrik’ten Tasarruf, Kullanım Kolaylığı ve Tam Koruma Sunan Çözümler

Alçak gerilim şalt ürünleri sektöründe yüksek performanslı ürünleriyle firma ve kullanıcıların ilk tercihi olan Sigma Elektrik, kaçak akım korumalı kompakt şalter ile yerden tasarruf ve kullanım kolaylığı sunmasının yanı sıra aynı zamanda aşırı akımlara karşı da tam koruma sağlıyor. Ürün, üzerinde bulunan LCD ekran sayesinde sistemdeki akım miktarını kullanıcılara takip etme imkanı sunuyor.



A- A+
06.11.2023 tarihli yazı 2065 kez okunmuştur.
Verimli ve güvenli elektrik kullanımı için 30 yıldır ürettiği cihazlarla sektörüne öncülük eden Sigma Elektrik, kaçak akım korumalı kompakt şalter ile birçok fonksiyonu tek bir üründe sunarak kullanım kolaylığı sağlıyor. Hem aşırı akımlara hem de kaçak akımlara karşı korumayı tek bir ünitede sunan kaçak akım korumalı kompakt şalter panolarda iki ayrı ürün kullanmanın önüne geçerek tek ünitede iki farklı koruma fonksiyonunu sunuyor. Kompakt şalterin çözüm sunduğu termik ve manyetik korumanın yanında kaçak akımlara karşı koruma sağlayan şalter, LCD ekranı üzerinden hata okuma yeteneği sunarken anlık olarak da kaçak akım miktarını göstererek hata tespitinde de kolaylık sağlıyor.




 

Alandan Tasarruf ve Kullanım Kolaylığı


Sigma Elektrik tarafından nötrsüz sistemler için geliştirilen 3 kutuplu kaçak akım korumalı kompakt şalterler nötr bulunan sistemlerle uyumlu bir yapıda bulunmazken, 2 ayrı fonksiyonu sayesinde konfor ve alan tasarrufunu bir arada sunuyor. Kaçak akım eşik değerlerini 0.1-0.3-05-1 A aralıklarında ayarlayabilme özelliği bulunan ürün aynı zamanda kaçak akım gecikme süresini de 0.1-0.3-0.5-1 saniye aralıklarında ayarlayabilme imkanı tanıyor. Sadece dengeli yüklerin bulunduğu ve nötrün bulunmadığı sahalarda kullanıma uygun olan ürün üzerinde bulunan led indikatör sayesinde de kompakt şalterin neden devre dışı kaldığını göstererek arıza tespitlerinde kolaylık sağlıyor. 40-630 A anma akımı aralığında çalışan ve kaçak akım hassasiyeti sunan ürünün üzerinde yer alan test ve reset butonları ile de kullanıcılar ürünün çalışma durumunu kolaylıkla kontrol edebiliyor.




Sigma Elektrik Genel Ürün Kataloğu İçin Tıklayınız.
 


Kaynak



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.