elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Elektrik’ten Analog Zaman Saatleri ile Kullanıcı Dostu Çözümler

Alçak gerilim şalt ürünleri sektöründe yüksek performanslı ürünleriyle firma ve kullanıcıların ilk tercihi olan Sigma Elektrik, kullanıcılara gereksiz enerji harcamalarının önüne geçecek ekonomik çözümler sunuyor. Belirli saatlerde açılıp belirli saatlerde kapanması gereken elektrik devrelerini ayarlanan zaman dilimleri içerisinde açıp kapayan analog zaman saatleri, zamanı kullanıcıların kontrolüne bırakıyor.



A- A+
05.05.2023 tarihli yazı 2680 kez okunmuştur.
Verimli ve güvenli elektrik kullanımı için 30 yıldır ürettiği cihazlarla sektörüne öncülük eden Sigma Elektrik, 72 saat zaman rezervli, değiştirilebilir pilli ve günlük periyotlu analog zaman saatleri günlük tekrarlayan uygulamaların kontrolünde kullanıcı dostu bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Zamana bağlı olarak bir sistemin devreye girip çıkması gereken tüm uygulamalarla birlikte, başlıca park sulama sistemleri, tarımsal sulama sistemleri, yol aydınlatma sistemleri, ısıtma-soğutma sistemlerinde kullanılan Sigma Analog Zaman Saatleri, gereksiz enerji harcamalarının önüne geçerek kullanıcılara ekonomik avantaj sunuyor.


Hızlı ve Kolay Zaman Ayarı

Sigma Elektrik ürettiği analog zaman saatleri ile zamanın kontrolünü kullanıcılara bırakıyor. Güncel saat ayarlandıktan sonra, aktif hale getireceği sistem için döner kadran üzerinden zaman aralığı ayarlanan Sigma Analog Zaman Saatleri 24 saat içerisinde döngüsünü tamamlıyor.

Belirli saatlerde çalışması ve belirlenen süre sonunda devreden çıkması istenen tüm uygulamalarda kullanılan analog zaman saatleri başlıca park sulama sistemleri, aydınlatma- tabela sistemleri, havuz filtreleri, havalandırma sistemleri, okul-işyeri zilleri, reklam tabelaları için kullanılıyor . DİN rayına kolayca monte edilen analog saatleri değiştirilebilir pil yapısıyla kullanıcıların işlerini kolaylaştırırken, döner kadranda yer alan ve 15 dakikalık zaman dilimine denk gelen tırnaklarının manuel olarak değiştirilebilir olmasıyla da kolayca zaman ayarı yapılmasına imkan tanıyor.






Kaynak:



                   

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.