elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Phoenix Contact Türkiye ve ElektrikPort Arasında İş Birliği 9. Yılında

Akıllı bir dünyaya giden yolda elektrifikasyon, network ve otomasyon konusunda küresel pazar lideri ve yenilikçi bir firma olan Phoenix Contact, dijital medya partneri olarak yeniden ElektrikPort’u tercih etti. Phoenix Contact Türkiye genel merkezinde gerçekleşen imza töreni ile 2022'de ElektrikPort olarak Phoenix Contact Türkiye ile ortak içerik yayıncılığı, sosyal medya çalışmaları ve sürpriz saha aktiviteleri gerçekleştireceğiz.



A- A+
19.01.2022 tarihli yazı 6246 kez okunmuştur.
2014 yılından bu güne Phoenix Contact Türkiye ve ElektrikPort arasındaki sürekliliğini koruyan iş birliği, 18 Ocak 2022 Salı günü imzalanan sözleşme ile 9. yılında da devam edecek. 1986 yılında kurulan, günümüzde 50'nin üzerinde çalışanı, ülke çapında yaygın ofis ve bayilik teşkilatı ile müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlamayan Phoenix Contact Türkiye, yenilenen anlaşma ile dijital medya çalışmalarını "Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort ile daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam edecek.

Anlaşmanın temel amacı, elektrifikasyon, network ve otomasyon çözüm ve hizmetleri sağlayan Phoenix Contact Türkiye ile ElektrikPort takipçilerini buluşturmak ve sektörün ihtiyaç duyduğu en güncel teknik bilgilerin ve mühendislik çözümlerinin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.



İş birliği anlaşması Phoenix Contact Türkiye Genel Müdürü Sn. Gökhan YÜCEL ve ElektrikPort Genel Müdürü Sn. Ayça AYÇİÇEK tarafından imzalandı. 


2014-2022 arasındaki çalışmalardan örnekler aşağıdaki gibidir.











Phoenix Contact Türkiye hakkında


‘Bakır ve Fikirler’den yola çıkılarak 1923 yılında kurulan Phönix Elektrizitatsgesellschaft, H. Knümann & Co.’nun Almanya’daki enerji firmaları ile yaptığı yoğun temaslar sonucu modüler ve ray klemenslerini icat etmiştir.

Günümüzde, firma genel merkezi Blomberg, Almanya’dadır. 1986 yılında kurulan Phoenix Contact Türkiye, günümüzde 50'nin üzerinde çalışanı, ülke çapında yaygın ofis ve bayilik teşkilatı ile müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.

Bu amaçla, kalite sistemimizi ve gerekli kaynaklarımızı, gereksinimlerimiz doğrultusunda geliştirir, etkinliğini gözler ve sürekli iyileştiririz. Çalışanlarımızın daha etkin bir şekilde sonuca ulaşmalarını sağlamak için sürekli firma içi eğitimler düzenler, bilgi ve becerilerini geliştirerek yetkinliklerini artırır, günün gereği teknolojileri kullanarak uygun altyapı ve çalışma ortamını sağlarız.

Varlıklarımızı hedeflerimize yöneltip, sürekli gelişen ülke ekonomisine katkıda bulunuruz.
 

Phoenix Contact hakkında


Almanya merkezli bir aile şirketiyiz. Grup, on beşi Alman, dördü uluslararası şirket olmak üzere dünyanın çeşitli noktalarındaki 55 satış şirketini içermektedir. Dünya'da 100'den fazla ülkede bulunuyoruz.

Şirket genel merkezi: 32825 Blomberg,
Almanya Kuruluş yılı: 1923, Essen, Kuzey Ren-Westphalia, Almanya
Dünya çapında çalışan sayısı: 17.100
2020 cirosu: 2,4 milyar euro
Uluslararası şirket sayısı: 19
Üretim tesisleri: 11
Satış şirketi sayısı: 55



Phoenix Contact Türkiye Genel Müdürü Sn. Gökhan YÜCEL 'in 2021 Yıl Değerlendirmesi ve Yeni Yıl Mesajı