elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hager Türkiye ve ElektrikPort Arasında İş Birliği Anlaşması Yapıldı

Gerçekleştirdiği çalışmalar ile elektrik, enerji ve otomasyon sektörüne yön veren Hager Türkiye, dijital medya partneri olarak ElektrikPort’u tercih etti. Hager Türkiye ofisinde gerçekleşen imza töreni ile 2022'de ElektrikPort olarak Hager Türkiye ile ortak içerik yayıncılığı, sosyal medya çalışmaları ve sürpriz saha aktiviteleri gerçekleştireceğiz.



A- A+
29.12.2021 tarihli yazı 4961 kez okunmuştur.
28 Aralık Salı günü Hager Türkiye ve ElektrikPort arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşmayla Hager Türkiye dijital medya çalışmalarını "Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort ile daha geniş kitlelere ulaştıracak. Anlaşmanın temel amacı, konut ve ticari segmentlerde elektrik tesisatı çözüm ve hizmetleri sağlayan Hager Türkiye ile ElektrikPort takipçilerini buluşturmak ve sektörün ihtiyaç duyduğu en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.


 
İş Birliği anlaşması Hager Türkiye Genel Müdürü Sn. İlker İŞGÖR ve ElektrikPort Genel Müdürü Sn. Ayça AYÇİÇEK tarafından imzalandı.


Hager | Birlikte Plan Yapabileceğiniz Ortağınız

60 yıllık deneyimi, 18.000'den fazla ürünü ve Almanya'da 1600, dünya çapında 3000'den fazla patenti bulunan Hager'in, yarının teknolojilerini geliştiren yaklaşık 800 mühendisi ve 136 ülkede yüksek kaliteli bileşen ve çözümleri satan 11.500 çalışanı bulunmaktadır. Dünyanın dört bir yanında, 22 yerleşimdeki üretim tesisleri ile, tüm dünyada 120'den fazla ülkede çözümlerine güvenen müşterilerine hizmet sunmaktadır.


 

Hager Türkiye Hakkında


Hager, Türkiye’deki varlığını 2008'den beri Berker markasıyla sürdürüyor. Tasarım arayüzleri şirketi Berker ile elektrik sistemi üreticisi Hager'in başarılı birleşimi sayesinde pazarda hızla lider konumuna ulaşılmıştır. Hager Türkiye, konut ve ticari segmentlerde elektrik tesisatı çözüm ve hizmetleri sağlamaktadır. İstanbul merkezli olarak, bölgede 30'dan fazla çözüm ortağı ile çalışan Hager Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan ve Tacikistan'da da hizmet veriyor. 10 yıldan bu yana, bölgedeki güçlü teknik destek ve uzmanlığı ile işinizi kolaylaştıran daha iyi ürünler ve yenilikçi teknolojiler üzerinde çalışmaktadır.

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.