elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ENTES Fiyat Listesi Yayınlandı |
Haziran 2021

Enerji verimliliği ve enerji kalitesi alanında yenilikçi ürün ve çözümlere sahip olan ENTES, 100’den fazla ülkede enerjiyi kontrol altında tutuyor. Ampermetrelerden zaman rölelerine, izolasyon trafolarından yük ayırıcılara kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunan ENTES Haziran 2021 fiyat listesini yayınladı.



A- A+
02.06.2021 tarihli yazı 5682 kez okunmuştur.
ENTES, altyapı, bina ve endüstrinin özel ihtiyaçlarını karşılayan değerli çözümleri ile iş yapışı şekillendiren ve işin en düşük maliyetle en yüksek verimlilikle yapabilmesi için enerjiyi yönetilebilir bir kavrama dönüştüren büyük bir güç. ENTES, kendi öz kaynaklarından yola çıkarak müşterilerinin ihtiyaçlarını değerlendiriyor, dünyadaki teknolojik gelişmelere açık ve faydacı olmak için çalışıyor ve benzersiz yönetilebilir enerji çözümleri geliştiriyor. ENTES, teknoloji geliştirerek ekonomiye yeni olasılıklar sunuyor. Her yeni gün, dünyanın yüzbinlerce noktasına yayılmış müşterilerinin enerjisini yönetiyor, müşterilerinin enerjiyi kontrol altına almasını sağlıyor.


Zaman Rölesi Nasıl Bağlanır
? bloğunu okumak için tıklayın.

ENTES, yönetilebilir enerji odaklı ve daha faydacı çözümler sunabilmek için kendi öz kaynaklarını, değerlerini sürekli yeniden tanımlıyor. Enerjinin yönetilebildiği tüm alanlarda enerjinin kontrol edilebilir olmasını sağlamak ve müşterilerine değer yaratmak için “Enerjinin olduğu her yerde çözümler sunan bir teknoloji şirketi olmak” misyonu ile hızla ilerliyor. 100’den fazla ülkede enerjiyi yöneten ENTES, 1980 yılından günümüze uzanan tecrübesiyle enerji sektörüne liderlik ediyor. Çok geniş bir ürün portföyüne sahip olan ENTES 2021 yılı fiyat listesini yayınladı.
 
ENTES 1 Haziran 2021 Fiyat Listesi Yayında!
 



Kaynak: