elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ENTES Elektronik, 7-10 Haziran 2023 Arasında WIN EURASIA Fuarı’nda

ENTES Elektronik, sektör profesyonellerini bir araya getirecek olan WIN EURASIA Fuarı’nda, 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yeni nesil enerji ürünleri ve çözümleriyle ziyaretçilerini bekliyor olacak.



A- A+
24.05.2023 tarihli yazı 4923 kez okunmuştur.
Bugünün ve geleceğin sektör trendlerinin buluşma noktası, WIN EURASIA – World of Industry Fuarı’nda ENTES Elektronik yeni nesil enerji ürünleri ve çözümleriyle yer alıyor.

Enerji sektörünün önde gelen isimlerinden ENTES Elektronik, sektöre dair tüm yeniliklerin bir arada sergilendiği bu fuarda, enerji yönetim çözümlerini ve hizmetlerini, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerine sunmak için standına bekliyor.

Daha İyi Bir Gelecek için Enerji Verimliliği” görüşünü benimseyen ENTES Elektronik ile, 7-10 Haziran tarihleri arasında Hol:4 E155 standında buluşabilirsiniz.






ENTES 3-Fazlı Enerji Sayaçları’nın

Uzaktan İzleme Esnekliği ile
 Tanışın



ENTES Yeni Nesil 3 Fazlı Sayaç Serisinin Özellikleri 


► 3 fazda 4 Kadranlı Enerji Ölçümü,
► Dahili Hafıza &Log Kaydı,
► Enerji Doktoru ile ölçümleri uzaktan izleme
► 8 Tarife 48 Farklı Zaman Dilimi,
► Dijital Giriş/Çıkış,Pals Sayacı (Elektrik, su, doğalgaz vb. sayaçlar bağlanarak izlenebilir),
► 8 Tarife+1 Jeneratör (Dijital girişe atanacak fonksiyon ile bu girişin aktif edilerek jeneratör tarifesinde çalıştırılır.) Dijital giriş aktif değilse 8 tarifeden geçerli olana yazar.
► Aktif enerji için Class1 ölçüm sınıfı Reaktif enerji için Class2 ölçüm sınıfı 
► Gerçek zaman saati 
► IP51 ön panel koruma sınıfı 
► 2 adet dijital giriş 
► 2 adet dijital çıkış


ENTES ES3 serisi 3 fazlı elektrik sayaçları endüstriyel tesislerde, üretim bölümlerinin enerji tüketimini izlemenin yanı sıra; akım, gerilim, güç ve maksimum demand gibi değerlerin takibine olanak sağlar.



Uygulama Örnekleri 

► Küçük güçlü makinelerin tüketimi hassas bir şekilde izlenebiliyor. Örnek olarak; etiket dokuma makinaları, soğutma üniteleri, zamak enjeksiyon makinaları, plastik enjeksiyon makinaları, küçük güçlü pres makinaları, küçük güçlü chiller ve su kullerinde kullanılmaktadır.
► AVM’lerde süzme sayaç olarak mağaza/m2 başına düşen tüketimi belirlemek için kullanılmaktadır.
► Araç şarj istasyonlarında kullanılmaktadır.
 


Kaynak: