elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Eaton, Güç Koruması Sağlayan Yeni Nesil Verimli 5E Gen2'yi Piyasaya Sürüyor

Akıllı güç yönetimi şirketi Eaton, hem konut hem de profesyonel ortamlardaki en temel uygulamalar için güç koruması sağlayan Essential Line-interactive kesintisiz güç kaynağı (UPS) 5E'nin Gen2 modelinin piyasaya çıktığını duyurdu.



A- A+
12.08.2023 tarihli yazı 1848 kez okunmuştur.
5E Gen2, daha geniş bir değer aralığını (550 - 2200 VA) kapsayan ve daha fazla müşteri deneyimi için daha da fazla sessiz çalışan kompakt ve güvenilir bir UPS cihazı. Bu üniteler, aynı zamanda küresel uyumluluk ve yüksek kalite standartlarıyla birleşerek en kritik anlarda bile güvenilir bağlantı sağlıyor.

Müşterilerden gelen değerli geri bildirimler sayesinde, 5E Gen2 serisi, artık genişletilmiş (10 ila 22 P/N) ve mevcut IEC modellerine ek olarak, yerel çıkış modelleri (FR / DIN-IT / BS) ile kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Ayrıca daha yüksek VA değerleri, daha az seviyede çalışma sesi, sessiz sesli alarm ve gelişmiş bir estetik sunuyor.

UPS üniteleri bilgisayarlar, iş istasyonları ve çevre birimleri, internet yönlendiricileri, ağa bağlı depolama cihazları(NAS'lar), televizyonlar, oyun konsolları ve ayrıca ev güvenliği, satış noktası işlemleri ve bilet makineleri gibi uygulamalar için kullanılan cihazlar için koruma sağlayan birçok BT cihazının güç gereksinimlerini karşılayan geniş bir ürün yelpazesinin parçası. 5E Gen 2 üniteleri, iki yıllık garantiye sahip. Bu garanti süresinin isteğe bağlı olarak uzatılması mümkün.

Bu UPS, düşük güç tüketimi ve şebeke dalgalanmalarını düzenlemede oynayabileceği rol nedeniyle sürdürülebilir bir seçim. Aynı zamanda herhangi bir enerji kesintisini yedeklemek için akü ömrünü koruyor. Kullanıcılar, Eaton UPS Companion yazılımı ile güç kullanımlarını analiz ve kontrol edebiliyorlar.



 
Line-interactive topoloji (AVR), elektrik kesintisi durumunda akü gücünden tasarruf etmek için daha geniş bir giriş gerilim aralığını(düşük ve aşırı gerilim: 140 - 300 V) garanti ediyor. Fansız tasarımla 1200 VA'e kadar sağlanan sessiz çalışma, kullanıcıların konut ortamlarında hiçbir kesinti olmadan işlerine veya yaşamlarına devam etmelerine olanak tanıyor.

Bu ünitelerin kurulumu çok kolay, çünkü UPS en yaygın işletim sistemlerine otomatik olarak entegre oluyor ve diğer ekipmanlarla zahmetsizce bağlantı kuruyor. Kurulduktan sonra kullanım kolaylığı sunan 5 Gen2 UPS üniteleri, kompakt gövdeleri sayesinde ev veya ofis ortamına kolayca uyum sağlıyor.

Pazarda uzun yılların verdiği deneyime sahip, lider bir UPS üreticisi olan Eaton’ın güvenilir ürünleri, yüksek kalite standartlarıyla tanınıyor ve CE uyumlu. Üçüncü taraf TUV laboratuvarından alınan güvenlik sertifikası (CB raporu), en son uluslararası güvenlik standartlarına (IEC 62040-1: 2017 / EN IEC 62040-1: 2019) uygunluğu garanti ediyor.


Kaynak

 Eaton Türkiye